Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Δημήτρης Μπίνος: Σε τροχιά δημιουργικότητας και συνετής διαχείρισης βρίσκεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.) Αλμωπίας.


ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Η ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

Σε τροχιά δημιουργικότητας και συνετής διαχείρισης βρίσκεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.) Αλμωπίας. Αυτό διαπίστωσε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Ζαχαριάδη στα γραφεία της Επιχείρησης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά το 2016 αποπληρώθηκε το ποσό των 90.000 ευρώ που αφορούσε σε οφειλές του έτους 2011 προς την Εφορία, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε σχετική ρύθμιση μέχρι το 2023. Με αυτόν τον τρόπο, η Δημοτική Επιχείρηση απαλλάχτηκε από ένα σημαντικό βάρος και πλέον μπορεί να βρει τον βηματισμό της όσον αφορά στον κοινωφελή της χαρακτήρα.

Σήμερα οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών πληρώνονται στην ώρα τους, χάρη στον ορθό προγραμματισμό και τη χρηστή διαχείριση των χρημάτων, ενώ παράλληλα συνεχώς ενισχύεται το κοινωνικό έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Ο Δήμαρχος μαζί με τον κ. Ζαχαριάδη επισκέφθηκαν το κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.), όπου πραγματοποιούνται εργασίες επισκευής και συντήρησης ώστε να απολαμβάνουν τα παιδιά ένα ακόμα καλύτερο περιβάλλον. Μάλιστα, στον προγραμματισμό της ΔΗ.Κ.Ε.Α. είναι, ανάλογες εργασίες να πραγματοποιηθούν και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) ΑμεΑ. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στο παλαιό Δημαρχείο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και έχει αλλάξει η εικόνα αυτού του ιστορικού κτιρίου για την πόλη της Αριδαίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντηση, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Ζαχαριάδη για τη δυναμική του παρουσία και για την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει τον σημαντικό ρόλο που του έχει ανατεθεί. Όπως δήλωσε, «ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι ένας σημαντικός και χρήσιμος συνεργάτης για εμένα, καθώς με την εμπειρία που διαθέτει και την εργατικότητα που τον διακρίνει θέτει υψηλούς στόχους για τη ΔΗ.Κ.Ε.Α., μια επιχείρηση η οποία από το 2014 που ανέλαβε η δική μας Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα έχει κάνει σημαντικά βήματα».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...