Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»


ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας στους ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι του και το σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρει η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας μέσω του Προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», το οποίο εξυπηρετεί πάνω από 350 ωφελούμενους σε όλη την έκταση του Δήμου μας.

Η καθημερινή φροντίδα που παρέχουν οι εργαζόμενοι των δομών, δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση που προσφέρουν και πάντα με το χαμόγελο, είναι μία μεγάλη ανακούφιση για εκατοντάδες συμπολίτες μας που επιζητούν ένα χέρι βοηθείας και ένα χαμόγελο για να πάρουν δύναμη και να συνεχίσουν στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν.

Μέσα απ’ αυτήν την παρουσία των εργαζομένων του ΒΣΣ στους ωφελούμενους συμπολίτες μας παρέχεται συμβουλευτική συναισθηματική και ουσιαστική στήριξη, όπου με το ενδιαφέρον, το χαμόγελο και την ανθρωπιά αναδεικνύεται το κοινωνικό έργο της ΔΗΚΕΑ με μεγάλη ανακούφιση εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους , διανέμονται δέματα αγάπης και μερίδες μαγειρεμένου φαγητού σε συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματική ανάγκη, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και φροντίδα στο κομμάτι του επισιτισμού. Και αυτό χάρη στην πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Επιχείρησης και ιδιωτών - επαγγελματιών.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, δίπλα στους εργαζόμενους βρίσκεται τόσο ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης, όσο και η υπόλοιπη Διοίκηση. Μάλιστα, ο Πρόεδρος επισκέπτεται τακτικά τους ωφελούμενους και έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του προγράμματος αναβαθμίζοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους, χάρη στην ορθή διαχείριση των χρημάτων και τον σωστό προγραμματισμό, ενώ δίπλα στην Επιχείρηση βρίσκεται πάντοτε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος που έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...