Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο του Διευθυντή του Γυμνασίου Προμάχων Πασόη Ευστάθιου


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με τη λήξη της θητείας μου, ως Διευθυντή του Γυμνασίου Προμάχων, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όσους συνεργάστηκα τα έξι τελευταία χρόνια. 
     Όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας (εκπαιδευτικούς - μαθητές - γονείς - συλλόγους γονέων και κηδεμόνων),  τους τοπικούς φορείς αλλά και τους επαγγελματίες του χωριού, για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της εξαετούς θητείας μου στο Γυμνάσιο Προμάχων.

 Εύχομαι καλή σχολική χρονιά στους συνάδελφους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές των σχολείων  Προμάχων και  Σωσάνδρας,  υγεία στους κατοίκους των δύο χωριών και καλή θητεία στο νέο Διευθυντή του Γυμνασίου Προμάχων, κύριο Ρέτζιο Νικόλαο.

Πασόης Ευστάθιος
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...