Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο του διευθυντή του Γυμνασίου Προμάχων Στάθη Πασόη στα Προμαχιώτικα Νέα


Δημήτρη θέλω να σε ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για τη στήριξη και την προβολή του Σχολείου μας, όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τα Προμαχιώτικα Νέα.

Πρόβαλες το Σχολείο, όχι μόνο σ’ όλη την Ελλάδα αλλά και σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Πασόης Στάθης


Σ.σ.
Ήταν μεγάλη τιμή και τύχη για το σχολείο, τους μαθητές και τους κατοίκους εν γένει του χωριού, το δημιουργικότατο "πέρασμα" ενός εργατικού, ταπεινού και δοτικού εκπαιδευτικού, όπως είναι ο κύριος Πασόης, το ήθος του οποίου πρέπει να παραδειγματίσει όλους. Ο πήχης έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά και το Γυμνάσιο του χωριού μας, δικαιωματικά βρίσκεται στην κορυφή της εκπαιδευτικής πυραμίδας της πατρίδας μας.
Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ εκτός από την τιμή της φιλίας του, και για την αγαστή συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια, κατά την οποία πραγματοποιήσαμε πολλά, δημόσια και "ιδιωτικά". 

Δημήτρης Σαλαμάνης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...