Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Εκείνες οι γυναίκες, οι φτιαγμένες μόνο για άνδρες.


Kάποιες γυναίκες έχουν φτιαχτεί για άντρες μονάχα και όχι για αγόρια!
Γυναίκες από αυτές που θα μπουν στην ζωή σου απρόσμενα και δεν  θα διεκδικήσουν μερτικό από αυτή, μήτε θα πάρουν λάφυρο το χθες και το αύριο σου. Το ΤΩΡΑ σου θα ζητήσουν χωρίς όρους, ανταλλάγματα και υστερίες!
Γυναίκες, όχι γυναικούλες!

Είναι εκείνες που δεν σε πνίγει η παρουσία τους και που σου προκαλεί ασφυξία η επιλεκτική τους απουσία.

Έρχονται σαν τις ζητάς…
Σε ζητάνε την ώρα που τις θες σαν τρελός.
Ξέρουν…
Είναι εκείνες  οι  γυναίκες που δεν θα παίξουν μαζί σου ροζ παιχνιδάκια με Barbie και Κεν. Κάνα τάβλι ίσως και πόκερ… Με ένα τσιγάρο στα χείλη και ένα μακό μπλουζάκι λευκό απέναντι σου, στέκονται έτοιμες να γδύσεις την ψυχή τους, τους φόβους τους, τους «άλλους» που τις είχαν πριν από σένα, για να είσαι εσύ ο νικητής.
Οι γυναίκες αυτές δεν νιαουρίζουν μα γρατζουνούν, δεν βγάζουν το κόκκινο κραγιόν τους πριν σε φιλήσουν. Κόκκινα όλα και κυρίως τα ΘΕΛΩ τους. Πίνουν τη μπύρα από το μπουκάλι και σε κοιτάνε κατάματα χωρίς αναστολές!
Δεν έχουν χρόνο για τσαλίμια και κολπάκια. Δουλεύουν όλη μέρα χωρίς να δουλεύουν κανέναν και δεν θέλουν να τις δουλεύουν! Στο τώρα της κάθε μέρας τους, ο χρόνος  είναι πολύτιμος και δεν μπορούν  να τον σπαταλούν. Δεν κάνουν εκπτώσεις μήτε προσφορές. Δίνουν σώμα, μυαλό και ΑΝ  είσαι τυχερός την καρδιά και την ψυχή τους στο 100% της αξίας τους.
Είναι εκείνες  οι γυναίκες  που δεν θέλουν να σου τραβήξουν  την προσοχή με ενισχυμένα σουτιέν μα με… ενισχυμένες  σκέψεις! Γιατί ξέρουν  πως πρώτα «σηκώνεται» το μυαλό και μετά φουσκώνει το… παντελόνι σου μαζί με την περηφάνια σου γιατί είναι δικές  σου!
Οι γυναίκες αυτές δεν θέλουν ούτε παραμύθιασμα ούτε παραμύθι καληνύχτας.
Δεν ψάχνουν πρίγκηπα να τις σώσει μα δράκο να τις κάψει με την ανάσα του και σπαθί να τις χρίσει αγωνίστριες!

Έχουν ακούσει στην ζωή τους  τόσα παραμύθια  από άντρες – αγόρια που το «ζήσαν αυτοί καλά, κι εκείνοι καλύτερα» το έχει αλλάξει σε «ζούμε εμείς καλά, κατά πως το παλέψαμε και οι άλλοι ζουν όπως τους αξίζει και το… βρήκαν».
Δεν θα τις δεις ποτέ να κλαίνε μπροστά σου! Σου χαρίζουν τα χαμόγελα τους μα ποτέ δεν θα σου προσφέρουν το δάκρυ τους παρά μονάχα αν είναι σίγουρες πως το αξίζεις. Δεν θα σου κάνουν ποτέ σκηνή για πρώην, γιατί  δεν θα ασχοληθούν με ότι άφησες πίσω σου. Για να το άφησες… δεν τις  αφορά. ΕΣΥ τις  νοιάζεις και που ρίχνεις το βλέμμα σου. Αν νιώσουν  να τις απατάς με τα μάτια, φεύγουν χωρίς να ανοίξουν το στόμα τους με βρισιές και κατάρες, αφήνοντας τις άλλες να σου ανοίξουν και τα πόδια τους και τον λάκκο σου… Μάγια και ξόρκια, αφήνουν πίσω τους την αύρα τους που δεν ξεπερνιέται, το άρωμα τους στα σεντόνια σου που κουβαλά τους οργασμούς και τις οργές τους.
Οι γυναίκες αυτές δεν εξημερώνονται, δεν συμβιβάζονται, δεν σκύβουν να σου πλύνουν με τα μαλλιά τους τις αμαρτίες τις κοινές που κουβαλάτε…
Αντρας και γυναίκα.
Μαζί φύγαμε από τον Παράδεισο.
Συνένοχοι σε ένα έγκλημα!
Το πρώτο αίμα που χύθηκε στην ανθρώπινη ιστορία, αίμα γυναίκας που μπήκε μέσα της άντρας και βάφτισε τον έρωτα θάνατο!

Τιμούν  αυτά που νιώθουν και δίνουν αυτά τα θηλυκά. Δεν παρθενοπιπίζουν , δεν κολλάνε σε ψεύτικες λευκές ντροπές. Δεν τις νοιάζει να εκτεθούν και δίνουν εγγυήσεις ότι ποτέ δεν θα σε εκθέσουν.
Τις αναγνωρίζεις από τα ξυπόλητα βήματα και τις αλήτικες ματιές.
Από τα χέρια τα γυμνά από βέρες φανερές ή κρυφές.
Δεν γίνονται ερωμένες, μα βασίλισσες.
Δεν παραδίδονται μα κάνουν πόλεμο ακόμα και όταν κάνουν έρωτα!

Μην περιμένεις να ξεκινήσουν μάχες για μικρά πράγματα που θα έχουν τρόπαια κορμιά και ένα μπράτσο να «κρέμονται» σαν χαζογκόμενες.
Αν αποφασίσουν να δώσουν μάχη για κάτι, θα πρέπει να είναι το έπαθλο άξιο. Από αυτά που δεν τα κρεμάς στο σαλόνι σου, μήτε κρεμιέσαι πάνω τους.
Αυτές να ξέρουν τη  νίκη και εσύ. Εσύ που αν χάσεις στην αιώνια τούτη μάχη του έρωτα, θα βγεις για πρώτη φορά νικητής.
Δεν ψάχνουν καβάτζες και friends with benefits για την ζωή και τις νύχτες τους. Θέλουν  Τον έναν άντρα που θα παίζει  με το κορμί και το μυαλό της. Κανέναν άλλο.
Και γι’αυτόν τον ένα, δεν υπάρχουν λόγια χαζά, στιχάκια, τραγουδάκια, ζωγραφιές και πολύπλοκα ακριβά εσώρουχα και μαλλιά κομμωτηρίου.
Γύμνια υπάρχει, ξέπλεκα μαλλιά νοτισμένα ιδρώτα και ένα φιλί από αυτά που  τρυπάνε σαν τριαντάφυλλο. Από αυτά που δεν λύνουν μάγια μα γίνονται μάγια σου!

Σκέψου καλά πριν μπλέξεις  με γυναίκα τέτοια γιατί δεν έχει επιστροφή.
Αν μπουν στην ζωή σου πα να πει ότι είσαι άντρας και όχι αγόρι.
Σκέψου καλά…
Θα σε άντεχες  δίπλα τους;

Αναστασία Κορινθίου





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...