Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο ξεκινά δημιουργικά την νέα θεατρική σεζόν


«ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018»

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο με σκοπό τη διατήρηση και τη διάδοση του ερασιτεχνικού Θεάτρου στην πόλη, ξεκινά δημιουργικά την νέα θεατρική σεζόν έχοντας στα σκαριά τις επόμενες παραγωγές. Συγκεκριμένα για την Κεντρική Σκηνή  έχει συγκροτηθεί η Θεατρική ομάδα και ήδη ξεκίνησαν πρόβες για το νέο έργο που θα παρουσιαστεί περί τα τέλη Οκτώβρη, ενώ η Νεανική Σκηνή έχει δρομολογήσει την παρουσίαση νέου έργου για τη μαθητική κοινότητα το Νοέμβρη. 
Παράλληλα άρχισαν οι εγγραφές για το Θεατρικό Εργαστήρι και θα συνεχιστούν όλο τον Σεπτέμβρη (πληροφορίες στο τηλ 6938363911 και στο εντευκτήριο του συλλόγου κάθε απόγευμα 6.30-8.30). Το Θεατρικό Εργαστήρι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Κυριακή 1η Οκτώβρη και θα υποδεχτεί παιδιά και εφήβους (4 ετών +)
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη, τους φίλους και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Εδεσσαϊκού Θεάτρου. 

«ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ»
«Η εκπαίδευση και η μόρφωση είναι το πιο ισχυρό όπλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο». 
Νέλσον Μαντέλα, Νόμπελ Ειρήνης 1993
Το ταξίδι στη γνώση και την καλλιέργεια είναι μακρύ και δύσκολο. Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε στους μαθητές να έχουν υγεία και δύναμη προκειμένου να κατορθώσουν με μεθοδικότητα, υπευθυνότητα, υπομονή και επιμονή να κάνουν κτήμα τους την γνώση, τις αρχές και τις αξίες της δύναμης του χαρακτήρα και της μάθησης που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Ευχόμαστε επίσης στους εκπαιδευτικούς να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή ώστε να συμβάλουν στη διαμόρφωση των αυριανών πολιτών με προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με χαρές, επιτυχίες και πρόοδο !

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...