Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: «Εύχομαι το 2018 να είναι μια δημιουργική χρονιά με επίτευξη στόχων και πρόοδο σε όλους τους τομείς»



Με την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά ξεκίνησε  η νέα χρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Μετά την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ,  εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, πολιτιστικών συλλόγων και πολίτες επισκέφθηκαν την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο γραφείο της στο Διοικητήριο για την εθιμοτυπική εκδήλωση ανταλλαγής ευχών.

Η κα. Αθανασιάδου - Αηδονά ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική, ειρηνική, ελπιδοφόρα και οι προσπάθειες που καταβάλλουμε ως κοινωνία να φέρουν τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα για την πρόοδο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και ως κοινωνία. «Το 2018 είναι μια χρονιά με προκλήσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Προέχει η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας ώστε να επιτύχουμε καλύτερα επίπεδα διαβίωσης αλλά και, πνευματική και οικονομική πρόοδο. Σας καλώ λοιπόν να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας και να εργαστούμε ακόμη πιο μεθοδικά για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης κα. Αθανασιάδου - Αηδονά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ, η Βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, οι κ.κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέτρος Ζέρζης, Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και Γιάννης Ανδρίτσος, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης  Γιάννου, ο Υποδιοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Ταξίαρχος Καραμούζας Δημήτριος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έδεσσας Ζώης Γιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Θωμάς Μπαχαράκης, ο Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Αλέξανδρος Βουδρισλής, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Βλάχου – Κατσάρα, ο πρώην Βουλευτής Δάνης Τζαμτζής, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας Κώστας Μπατσίρης, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας Τρύφων Τσαντάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Έδεσσας «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ» Ντίνα Πλιούτα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Πέλλας Αντώνης Παπακώστας και πολίτες. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...