Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση εργασίας στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για τα έργα του ΕΣΠΑ που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας


Συνάντηση εργασίας στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για τα έργα του ΕΣΠΑ που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας

Με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά και τη συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο συνάντηση εργασίας σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας από το ΕΣΠΑ.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο έργο «Αντιπλημμυρική προστασία Έδεσσας (π. Εδεσσαίου)» συνολικού προϋπολογισμού 1.900.000,00 € το οποίο έχει ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης. Οι αρμόδιοι μηχανικοί και υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν την κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τον Δήμαρχο Έδεσσας για την εξέλιξη του έργου και τις διοικητικές ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Η μεγάλη αυτή παρέμβαση της Π.Ε. Πέλλας αφορά εργασίες αποκατάστασης/αντικατάστασης της υφιστάμενης επενδεδυμένης κοίτης του ποταμού Εδεσσαίου, συνδράμοντας στην αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης ζώνης της πόλης της Έδεσσας και ειδικότερα της περιοχής των Καταρρακτών που αποτελεί κόσμημα για την πόλη και την Πέλλα γενικότερα.

Η κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά ζήτησε από τα στελέχη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών να κινηθούν με ταχύτητα, συνέπεια και συνεργασία ώστε να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες που απομένουν και να μπει το έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας της Έδεσσας σε τροχιά υλοποίησης ενώ και ο κ. Γιάννου συντάχθηκε με την άποψη της κυρίας Αηδονά.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Έδεσσας Δημήτρης Ταπαζίδης, ο Διευθυντής του ΥΗΣ Άγρα – Εδεσσαίου Ιωάννης Κρουσταλλακίδης ο Αν. Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας Αθανάσιος Σταυρίδης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Έδεσσας Ηλίας Γκουγιάννος, ο μηχανικός του Δήμου Έδεσσας Σάββας Νεσλεχανίδης και τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, μηχανικοί κ.κ. Ιάκωβος Τσελίδης και Λάμπης Ιορδανίδης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...