Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Γιάννης Σηφάκης - Χρηματοδοτούνται από την ΓΓΑ ο ηλεκτροφωτισμός και η επισκευή του ελαστικού τάπητα του Δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών


Γιάννης Σηφάκης : Χρηματοδοτούνται από την Γ.Γ.Α. ο ηλεκτροφωτισμός του Δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών με 120.000,00 € και η επισκευή του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) του Δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών με προϋπολογισμό 100.000,00 € 
Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο συναντήθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό ζητώντας την χρηματοδότηση απαραίτητων αθλητικών έργων στον Δήμο Πέλλας.  
Ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος παρουσίασαν τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας σε αθλητικές υποδομές και τις ανάγκες για την συντήρηση και βελτίωση των υφισταμένων υποδομών.
Μετά από διεξοδική συζήτηση ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός αποφάσισε την χρηματοδότηση των προαναφερόμενων έργων στο Κεντρικό Δημοτικό στάδιο της πόλης των Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν 4 πυλώνες ηλεκτροφωτισμού με την απαιτούμενη ισχύ για να ηλεκτροφωτιστούν η αγωνιστική επιφάνεια του σταδίου στο σύνολο της ( γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβος) και με ένταση στα επίπεδα άνω των 250 LUX μετά των απαραίτητων προβολέων, PILLARS , καλωδίων, χειριστηρίων κ.λ.π.
Ακόμη θα επισκευαστούν οι φθορές του ελαστικού τάπητα ( ταρτάν) με εργασίες καθαρισμού επιφάνειας στιβάδας υφιστάμενου συνθετικού τάπητα, συμπλήρωσης πάχους υφισταμένου συνθετικού τάπητα και κατασκευή επιφανειακής στιβάδας ( RETOPING) στην πρώτη διαδρομή του στίβου, στο μισό της δεύτερης διαδρομής και σε διάφορα τμήματα της υπόλοιπης επιφάνειας του στίβου.
Ο Γ.Γ.Α. δεσμεύτηκε να επισκεφθεί τον Δήμο Πέλλας το συντομότερο δυνατόν. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...