Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Τον Πτέραρχο ε.α. Θεολόγο Συμεωνίδη τίμησαν ο Δήμος Αλμωπίας και το Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ε.α. ΘΕΟΛΟΓΟ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

Τον Πτέραρχο ε.α. Θεολόγο Συμεωνίδη τίμησαν σε μια σεμνή τελετή ο Δήμος Αλμωπίας και το Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας, για την προμήθεια μέσω του Υπουργείου Άμυνας υπολογιστών και άλλων αναλώσιμων που θα βοηθήσουν σημαντικά στο εκπαιδευτικό έργο.
Πρόκειται για το Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου. Ένας άνθρωπος με καταγωγή από τη Σωσάνδρα και με μεγάλη προσφορά στην πατρίδα.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε ένιωσε έντονη την αγάπη του για τον τόπο μας και τη νοσταλγία του για τα παιδικά του χρόνια. Αξιόλογο στέλεχος που άφησε εποχή στο χώρο της Πολεμικής Αεροπορίας, γράφοντας τη δική του ιστορία, αφήνοντας ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο των ιπταμένων. Και ο Διευθυντής του σχολείου τον ευχαρίστησε θερμά που δεν ξεχνά το χωριό που έζησε τα παιδικά του χρόνια και τόνισε ότι αυτή η προσφορά εξοπλισμού θα συμβάλει σημαντικά στο έργο του σχολείου.
Ο κ. Σημεωνίδης μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται κοντά σε κάθε ακριτική περιοχή, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ημέρες για την πατρίδα μας. Μάλιστα, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Δημάρχου για τη συμμετοχή του ίδιου και του Υπουργού στους εορτασμούς για την Απελευθέρωση της Αριδαίας την 4η Νοεμβρίου.
Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μαθητές τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και τον Εθνικό μας Ύμνο, κρατώντας ψηλά τη Γαλανόλευκη.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστος Χουρσόγλου, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σωσάνδρας κ. Νίκος Μήντσης, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκοστόμου κ. Σοφία Αλεξίου, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, γονείς, κηδεμόνες και συγχωριανοί. Την εκδήλωση πλαισίωσε το Δ.ΙΕΚ Αριδαίας, που επιμελήθηκε τον μπουφέ με πολλά εδέσματα.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...