Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Αναβάθμιση από την Tenniseurope του Aridea Cup.


Αναβάθμιση από την Tenniseurope του Aridea Cup.


Το Aridea Cup είναι μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση tennis στην οποία συμμετέχουν αθλητές από την Ευρώπη ηλικίας μέχρι 16 ετών και διεξάγεται κάθε έτος από το 2012 στην Αριδαία, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας.
Ύστερα από αίτημα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, η Tenniseurope αναβάθμισε την διοργάνωση Aridea Cup και πλέον το Main Draw γίνεται 48 θέσεων από 32 που ήταν μέχρι τώρα και στα αγόρια και στα κορίτσια και 32 θέσεων για τα προκριματικά. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους αθλητές να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στην όμορφη περιοχή της Αλμωπίας να φιλοξενήσει περισσότερους αθλητές και φίλους του tennis.

Η ΕΦΟΑ και η Tenniseurope εκτιμώντας τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις σε συνδυασμό με τις ξενοδοχειακές υποδομές της περιοχής και τις υπάρχουσες υποδομές αθλητικών εγκαταστάσεων και αυτών που πρόκειται να κατασκευασθούν, όπως εξαγγέλθηκε από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας Κο Γιώργο Τσιμτσιρίδη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κο Σίμο Σωτηριάδη σε εκδήλωση του Ομίλου, προχώρησε σε αυτή την αναβάθμιση της διοργάνωσης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...