Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά με Πολιτιστικούς Συλλόγους για την προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης της 19ης Μαΐου



Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά με Πολιτιστικούς Συλλόγους για την προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης της 19ης Μαΐου


Κάλεσμα στους Ποντιακούς και Προσφυγικούς Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας απευθύνει η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά για να παρευρεθούν σε συνάντηση για την προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης της 19ης Μαϊου, Ημέρα Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

«Η συνεργασία με τους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και η συνεισφορά των εκπροσώπων τους στην προετοιμασία και στην οργάνωση εκδηλώσεων μνήμης είναι το ίδιο σημαντική. Προσκαλούμε τους συλλόγους σε συζήτηση για τα οργανωσιακά θέματα των εκδηλώσεων μνήμης και την κατάρτιση του προγράμματος, το οποίο είμαι πεπεισμένη ότι θα είναι πολύπλευρο, ποιοτικό και όπως απαιτεί η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Τιμούμε την ιστορία μας και στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας σε όλες τις κατευθύνσεις», δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας σε σύντομη τοποθέτησή της για τη συνάντηση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 και ώρα 12:30 στην αίθουσα συσκέψεων του 3ου ορόφου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...