Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Επίσκεψη των Ε' και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων στον Αρχάγγελο


Δημοτικό Σχολείο Προμάχων
Επίσκεψη στον Αρχάγγελο

Την Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018, οι Ε’ και Στ’ τάξεις με τη συνοδεία του Διευθυντή του Σχολείου και των εκπαιδευτικών Μ. Τουμανίδου και Σ. Λαμπρίδη, στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών, επισκέφθηκαν το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο ομώνυμο χωριό.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μοναχούς που τους ξενάγησαν  στους χώρους της μονής και τους μίλησαν για την ιστορία και την λειτουργία της ανά τους αιώνες.

Ακολούθως, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, γνωρίστηκαν  με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές  του  και συμμετείχαν σε παιχνίδια στην αυλή του. 
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...