Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Χρήστος Μπάτσης: "...Το μεγαλύτερο χωριό, με τα μεγαλύτερα ποσοστά καρκίνου και όλοι αναρωτιόμαστε για το τί συμβαίνει.."

Η παλιά Σέρβικη βρύση

"..... πριν από μια εβδομάδα το νερό της τοπικής κοινότητας Προμάχων μύριζε πολύ. Δεν ξέρω τί πρόβλημα υπάρχει, θέλω να ρωτήσω τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ αν γίνεται κανονικά η χλωρίωση ή ό,τι ενέργεια απαιτείται, γνωρίζω ότι αυτή τη βδομάδα υπήρξαν πολλά σπασίματα, ακόμη και σήμερα εντόπισα άλλα δύο εγώ... 
Θα ήθελα να έχω μια ενημέρωση για το τί γίνεται στο χωριό γιατί μας έχει βάλει όλους σε υποψίες ... 
Καλώς ή κακώς είμαστε το μεγαλύτερο χωριό αλλά είμαστε και με τα μεγαλύτερα ποσοστά καρκίνου και όλοι αναρωτιόμαστε για το τί συμβαίνει...Τώρα περισσότερο από ποτέ...."


Χρήστος Μπάτσης
Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας 25 Μαίου 2018Πηγή βίντεο: https://www.ifonitispellas.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...