Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Ορκίστηκε νέος Πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Λυκοστόμου ο κ. Ιωάννης ΟυρτζάνηςΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ

Στο Δημαρχείο Αλμωπίας, τη Δευτέρα 14/5/2018, ενώπιον του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου, ορκίστηκε νέος Πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Λυκοστόμου ο κ. Ιωάννης Ουρτζάνης (από τη Δημοτική Παράταξη του κ. Γιάννη Σηφάκη).
Στο νέο Πρόεδρο ο Δήμαρχος ευχήθηκε υγεία, δύναμη, καλή θητεία και καλή συνεργασία στον κοινό, καθημερινό αγώνα. Επίσης, τον ενημέρωσε για κάποια ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος του έκανε γνωστό ότι:
- Ψηφίστηκαν 14.214 ευρώ για την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης και την αποκατάσταση σε τμήμα του δασικού δρόμου που έχει υποστεί κατολίσθηση.
- Σύντομα θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος για την αποκατάσταση των λακκουβών του χωριού.
- Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί το έργο που αφορά στον φωτισμό της πλατείας του Λυκοστόμου.
Ο νέος Πρόεδρος από την πλευρά του, εξέφρασε τη διάθεσή του για συνεργασία και προσφορά στην τοπική κοινωνία και τόνισε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε να αντιμετωπίζονται από κοινού με τη Δημοτική Αρχή τα προβλήματα του χωριού.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...