Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Δελτίο Τύπου: Ανθοέκθεση Έδεσσας


Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την Κυριακή στην χορωδία του ΚΑΠΗ να παρουσιάσει την συναυλία «Όταν ανθίζουν οι πασχαλιές». 
Αναβλήθηκε για την Κυριακή 20/05 την ίδια ώρα στο πάρκο Καταρρακτών, βοηθούντος του καιρού.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με συναυλία την Δευτέρα 14/05 και ώρα 20:00, το Εδεσσαϊκό Θέατρο την Τρίτη 15/05, ενώ την Τετάρτη 16/05 έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα 3ωρο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους συλλόγους της πόλης.

Οι «Μελωδοί της Έδεσσας» με τον Χρήστο Σαμαντά και την ορχήστρα τους, συνεχίζουν το πρόγραμμα της Ανθοέκθεσης την Πέμπτη 17/05 στις 19:30  και το Θέατρο Σκιών του Αγάπιου Αγαπίου το Σάββατο 19/05 στις 20:30, προσφέρει μια παιδική παράσταση Καραγκιόζη ως κομμάτι της λαϊκής μας παράδοσης. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...