Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

«Ωράριο λειτουργίας φαρμακείων»



           Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Πέλλας ανακοινώνονται  σχετικά με το διευρυμένο ωράριο φαρμακείων της τα εξής:

     Μετά την έκδοση και δημοσίευση των με ΑΔΑ:73ΑΞ7ΛΛ-ΣΡΩ και ΑΔΑ: ΩΙΑΦ7ΛΛ-50Φ αποφάσεων του Περιφερειάρχη Π.Κ.Μ. για «Ωράριο λειτουργίας φαρμακείων» και «Διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις φαρμακείων» της Π.Ε Πέλλας αντίστοιχα και σύμφωνα με το Ν.4512/18 άρ.257 καθώς και την με ΑΔΑ:7ΔΞ0465ΦΥΟ-ΔΧΚ Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, σας ενημερώνουμε ότι:

    Ως πρώτο δίμηνο ισχύος του διευρυμένου ωραρίου των φαρμακείων της Π.Ε Πέλλας ορίζεται το διάστημα από 1η Ιουλίου έως 31η Αυγούστου του 2018. Συνεπώς οι ημερομηνίες (για την πρώτη εφαρμογή) κατά τις οποίες θα γίνονται αποδεκτές δηλώσεις φαρμακοποιών για συμμετοχή σε διευρυμένο ωράριο θα είναι από την 25η Μαΐου έως και 31η Μαΐου 2018 και ώρα 15:00μμ.
Ομοίως για τη συνέχεια η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων για το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου θα είναι η 31η Ιουλίου 2018 και για το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου η 30η Σεπτεμβρίου 2018, ώστε να τηρείται η προθεσμία που εκ του νόμου ορίζεται για την υποβολή των δηλώσεων έως τουλάχιστον ένα μήνα πριν την έναρξη του διμήνου. 
    Η διαδικασία αυτή θα αφορά πάντοτε αποκλειστικά ένα δίμηνο και συνεπώς μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής θα γίνονται δεκτές δηλώσεις μόνο για το επόμενο δίμηνο.
    Οι δηλώσεις αποστέλλονται όπως ορίζει ο νόμος με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο, ήτοι ακόμη και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά πάντοτε εγγράφως, στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πέλλας ΚΑΙ στην αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
   Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις θα μπορούν να αποστέλλονται στο παρακάτω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

  Για τυχόν διευκρινίσεις στα τηλέφωνα 2381351276, 2381351280, 2381351231.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...