Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Ευχαριστήριο των μελών της Θεατρικής Ομάδας Περίκλειας στην σκηνοθέτριά τους κυρία Αννέτα Γόδου


Ως μέλη της Θεατρικής Ομάδας Περίκλειας θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμηση, τον σεβασμό και τις ολόψυχες ευχαριστίες μας στον άνθρωπο που δημιούργησε με τόση αγάπη αυτή την ομάδα, την κ. Αννέτα Γόδου.

Το όραμα που είχε πριν από δύο χρόνια άρχισε πλέον να πραγματοποιείται και να στεριώνει χάρη στην επιμονή, στο πάθος και στο μεράκι της. Αυτό που για κάποιους φάνταζε ακατόρθωτο,τότε στις αρχές του Νοέμβρη του '17, κατάφερε η ίδια να το μεταδώσει με την ακλόνητη πίστη της για την πραγμάτωση αυτού του ονείρου.

Μια ενέργεια μοναδική κι ανεπανάληπτη για έναν τόσο μικρό τόπο και γι'ανθρώπους που δεν ήταν μυημένοι στα μονοπάτια της τέχνης. Κι όμως η φλόγα της ψυχής της άνοιξε τον δρόμο για κάτι τόσο διαφορετικό κι εμπνευσμένο, κατορθώνοντας να φέρει έναν αέρα ανανέωσης κι ενθουσιασμού.

Αυτός ο κοινός σκοπός μας ένωσε όλους σε μια πολύ δημιουργική συνεργασία καί τις δύο χρονιές,έχοντας σαν φάρο κι οδηγό αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.

Μια γυναίκα ευγενική,γεμάτη ζωή κι ενδιαφέροντα που μας έβγαλε από τις ''παγίδες'' της καθημερινότητας και μας έβαλε στο πιο όμορφο ''παραμύθι''!Τσουλφα'ί'δου Δέσποινα   εκ μέρους των μελών της Θεατρικής Ομάδας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...