Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά mini ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων του Δήμου ΑλμωπίαςΑΓΩΝΕΣ ΜΙΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά mini  ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αλμωπίας  τη Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την Δ/νση  Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας, την Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πέλλας και το Δήμο Αλμωπίας.

Συμμετείχαν 15 Δημοτικά Σχολεία με περίπου 250 μαθητές-τριες. Παρά τη βράβευση των τριών πρώτων σχολείων, σκοπός του τουρνουά δεν ήταν η τελική κατάταξή τους αλλά η συμμετοχή των παιδιών, η χαρά για το παιχνίδι και η ευγενής άμιλλα. Όλα τα παιδιά επέδειξαν αθλητικό ήθος και αγωνιστικότητα.

Μετά από 25 συναρπαστικούς αγώνες και κάτω από αφόρητη ζέστη, η κατάταξη των τριών πρώτων σχολείων ήταν  η ακόλουθη:
1η θέση το Δημοτικό Σχολείο Χρύσας -Τσάκων – Ροδωνιάς
2η θέση το Δημοτικό Σχολείο Μηλιάς – Ριζοχωρίου
3η θέση το Δημοτικό Σχολείο Αψάλου

Ως οργανωτική επιτροπή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, για το άψογο ήθος τους, τους συνάδελφους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τα παιδιά για τη συνεργασία τους, τον γιατρό των αγώνων  Παπαδόπουλο Δημήτριο, την ποτοεμπορική  Παντελίδης   Κυριάκος  για την προσφορά νερών σε όλα τα συμμετέχοντα Σχολεία, την ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας και τέλος  το Δήμο Αλμωπίας που αγκάλιασε και στήριξε την όλη διοργάνωση.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διαιτητή ποδοσφαίρου  Μιχαηλίδη Γεώργιο , που για άλλη μία φορά, αφιλοκερδώς, προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του, όπως και στον Καρατζίδη Γιάννη που βοήθησε και αυτός  στη διοργάνωση ως διαιτητής ποδοσφαίρου.

Πασόης Ευστάθιος καθηγητής Φυσικής Αγωγής ,  μέλος Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πέλλας
Παρασκευόπουλος Μιχάλης καθηγητής Φυσικής Αγωγής , μέλος οργανωτικής επιτροπής
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...