Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική Ομάδα του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στην παράσταση «Το Διαμάντι και το Κήτος»


Στο κατάμεστο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο ανέβηκε η τέταρτη Θεατρική Παράσταση που ανεβάζει το Τμήμα Υποκριτικής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με τίτλο «Το Διαμάντι και το Κήτος». Μια σατυρική κωμωδία του θεατρικού συγγραφέα Λεωνίδα Τσίπη σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαϊτζόγλου.
Άφθονο γέλιο και σατυρικές σκηνές με πρωταγωνίστριες τις ηρωίδες του Μποστ, Φαύστα, Μήδεια, Ιουλιέτα και Μαρία Πενταγιώτισσα.
Μια παράσταση με μηνύματα, συμβολισμούς και εικόνες του νεοέλληνα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και με ένα τέλος ρομαντικό και απρόσμενο.
Οι ηθοποιοί-σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση σε καλοδουλεμένους ρόλους και με ατάκες που συνόδευσαν το κοινό και μετά την παράσταση.
Η σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαϊτζόγλου εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για μια ακόμη φορά ήταν καθηλωτική.
Την παράσταση μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπίνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σωτηριάδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκε και ο ίδιος ο δημιουργός του έργου κ. Λεωνίδας Τσίπης ως προσκεκλημένος του ΙΕΚ.
Την Θεατρική Ομάδα του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ καταχειροκρότησε το κοινό ενώ τα έσοδα αυτής διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η Λάμψη» όπως ανέφερε στο τέλος ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. Γιόρτσος.

Σύντομα η παράσταση αναμένεται να ανέβει και σε άλλες θεατρικές σκηνές μετά από τις θετικές κριτικές και την απαίτηση του κοινού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...