Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Α. Τζιτζικώστας - 'Η Ελλάδα δεν χωρίζεται σε Βορρά και Νότο, οι Έλληνες είμαστε και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι'Απόστολος Τζιτζικώστας:
«Η Ελλάδα δεν χωρίζεται σε Βορρά και Νότο, οι Έλληνες είμαστε και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Μήνυμα ενότητας στέλνει μέσα από τη συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» και το δημοσιογράφο Σταύρο Παπαντωνίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Δεν δέχομαι το διαχωρισμό των Ελλήνων σε πατριώτες και προδότες. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι πατριώτες, σ’ εκείνο όμως που διαφέρουμε είναι στο πως αντιλαμβανόμαστε τη διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος. Την ίδια όμως υπεύθυνη στάση θα περίμενα και από την κυβέρνηση. Να κατανοήσει δηλαδή ότι οι Έλληνες δεν χωρίζονται σε δημοκράτες και ακραίους ανάλογα με το αν συμφωνούν ή διαφωνούν με αυτή τη ‘συμφωνία’. Πρέπει να καταλάβει επιτέλους, ότι τέτοιου είδους διαχωρισμοί πλήττουν και πληγώνουν βαθιά την ίδια τη χώρα», επισημαίνει ο κ. Τζιτζικώστας.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των Σκοπίων και τη «συμφωνία των Πρεσπών», ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι κατανοεί και συμμερίζεται απόλυτα τους λόγους για τους οποίους οι σύμμαχοι της Ελλάδας θέλουν τη λύση. «Άλλωστε, η ένταξη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αποτελεί και δική μου, πάγια και σταθερή θέση» υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Ναι σε μία βιώσιμη λύση, που θα διασφαλίζει τη σταθερότητα και την ασφάλεια τώρα και στο μέλλον, όχι όμως σε μια οποιαδήποτε λύση και πολύ περισσότερο όχι στη συγκεκριμένη ‘συμφωνία’, που αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα για μελλοντικές απόπειρες αποσταθεροποίησης της χώρας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς πυροδοτεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων με την αναγνώριση ‘μακεδονικού έθνους’, συνδυαστικά με τη γλώσσα, την ταυτότητα και την ονομασία», εξήγησε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι το αίτημα προς την κυβέρνηση, ώστε να δώσει το δικαίωμα στον ελληνικό λαό να εκφραστεί δημοκρατικά για τη «συμφωνία των Πρεσπών», το έθεσε από την πρώτη στιγμή, καθώς η κυβέρνηση όπως είναι διαιρεμένη και χωρίς να έχει πάρει την έγκριση της Βουλής για τη συγκεκριμένη «συμφωνία», δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να την υπογράψει. Η διενέργεια δημοψηφίσματος είναι κοινό αίτημα πλέον της Αυτοδιοίκησης «όπως επίσης, κοινό αίτημά μας, προς τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα είναι να μην επικυρώνουν αυτή την απαράδεκτη και εθνικά επιζήμια συμφωνία, όταν εισαχθεί προς κύρωση στην ελληνική Βουλή», είπε ο Περιφερειάρχης, χαρακτηρίζοντας «σωστή και ξεκάθαρη τη θέση της ΝΔ από την πρώτη στιγμή, η οποία θα καταψηφίσει τη συγκεκριμένη «συμφωνία» όποτε και αν έρθει στη Βουλή», ενώ κάλεσε και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, να μην αποχωρήσουν, αλλά να συμμετέχουν και να ψηφίσουν ενάντια στη «συμφωνία των Πρεσπών».

Ερωτηθείς για τις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε από τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας απάντησε: «Στους προσβλητικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, απάντησα επί της ουσίας και με επιχειρήματα. Τώρα, γιατί η κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει έναν Περιφερειάρχη που εκφράζει με ενωτικό τρόπο τις επίσημες και συμφωνημένες θέσεις όλης της αυτοδιοίκησης για το ζήτημα των Σκοπίων, είναι ένα ερώτημα που μόνο το Μαξίμου μπορεί να απαντήσει. Δεν με εκπλήσσει όμως. Οι προσωπικές επιθέσεις και ο διχαστικός λόγος είναι μια πάγια τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο κάνει και τώρα στο ζήτημα των Σκοπίων, όπου αντί να υπερασπίζεται τη ‘συμφωνία’ της, η κυβέρνηση πολεμάει όποιον διαφωνεί μαζί της».

Για τα σενάρια περί δημιουργίας νέου κόμματος ή «Λέγκας του Βορρά», με όχημα το Σκοπιανό, ο κ. Τζιτζικώστας ήταν γι’ ακόμη μια φορά ξεκάθαρος ότι «αυτά τα σενάρια δεν έχουν απολύτως καμία βάση. Η Ελλάδα δεν χωρίζεται σε Βορρά και Νότο, οι Έλληνες είμαστε και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και εδώ δεν χωρούν προσωπικά ή πολιτικά κίνητρα και επιδιώξεις. Να σταματήσουν επιτέλους κάποιοι, μπροστά στο φάσμα της επερχόμενης πολιτικής τους ήττας, να προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες».

Ξεκάθαρη ήταν και η απάντησή του στο σενάριο περί διεκδίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης ή επιστροφής στην κεντρική πολιτική σκηνή: «Θα ζητήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου για μια δεύτερη θητεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για να ολοκληρώσουμε το σημαντικό έργο που υλοποιούμε. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε λύσεις στα προβλήματα κάνοντας καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών και να πετυχαίνουμε νίκες για την Περιφέρειά μας».

Ειδική αναφορά έκανε ο Περιφερειάρχης και στην 84η ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς τη «έκθεση ορόσημο», διότι θα δώσει αφενός τη δυνατότητα για νέες, σημαντικές συνεργασίες μεταξύ ελληνικών και αμερικανικών επιχειρήσεων, αφετέρου «θα στείλει παντού το μήνυμα ότι ειδικά η Βόρεια Ελλάδα, παραμένει σταθερή στις παραδοσιακές σχέσεις με τις ΗΠΑ, οι οποίες δεν αποτελούν μόνο διαχρονικό σύμμαχό μας, αλλά και στρατηγικό μας εταίρο, με τον οποίο δουλεύουμε στενά και φέρνουμε μαζί αποτελέσματα».

Ερωτηθείς τέλος, για τα κυριότερα διλήμματα της Ευρώπης, ο κ. Τζιτζικώστας με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ, είπε πως το βαθύτερο πρόβλημα σήμερα είναι η απόσταση μεταξύ Βρυξελλών και πολιτών της ΕΕ, που μπορεί να αντιμετωπιστεί με περισσότερη Δημοκρατία και αναβαθμισμένο ρόλο των περιφερειών.

28 σχόλια :

κ. Τζιτζικώστα σας αφιερώνω το τραγούδι: "Άλλα λέω και άλλα κάνω πως να σου το πω........", εσείς δεν είσασταν αυτός που ήθελε να δημιουργήσει την ΛΕΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ Ή κάνω λάθος ...
κ. τζιτζικώστα δεν πείθεται πλέον ούτε εσείς ούτε η παρέα σας, άλλωστε εσείς γιατί να θέλετε το καλό της Μακεδονίας μας επειδή ζείτε εδώ... Διάβασα ότι είστε Θεσσαλός αλήθεια ή ψέματα περιμένουμε απάντηση όλοι εμείς οι "ηλίθιοι" Μακεδόνες που σας πιστέψαμε και δυστυχώς σας ψηφίσαμε

τι λες ρε σουργελο ποτε ειπε λεγκα του βορα γέννημα και θρέμμα της μακεδονιας ειναι και παριστανεις και τον ψηφοφόρο του, ου να μου χαθείς

https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/kotzias-legka-tou-vorra-theli-o-tzitzikostas-apiloun-ti-zoi-mou/

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.....
ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΤΣΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/presingk-ston-tzitzikosta-gia-ti-legka-tou-vorra/

ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ....
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A4%CE%B6%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82

Αφού τα διαβάσεις όλα τα ξαναλέμε....

Σωστός φίλε έτσι είναι αλλιώς όλοι θα ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.
########Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ######

Στο σχόλιο 2 έχεις λάθος φίλε, όλοι ξέρουν ότι ο Τζιτζικωστας είναι από Τρίκαλα

καλά σου λέω σούργελο η μάνα του πατέρα του γνήσια μακεδονήτισσα ο δε παππούς του υιοθετημένος στη Θεσσαλονίκη. τώρα αν ψάξω εσένα σούργελο το γενεαλογικό δέντρο πολύ φοβάμαι δεν είναι τόσο μακεδονικό. ας τα μην τα σκαλίζεις, δεν σε συμφέρει ...

Βλέπω δεν ξέρεις να διαβάζεις καλά Ελληνικά.... Καταγωγή Τρίκαλα... Η γιαγιά του από Μακεδονία άρα 1/4 Μακεδόνας Όχι 100% μ'αρέσει τουλάχιστον που το ομολογεις έστω και έτσι

Ο Αλβανός ή ο Βουλγαρος που υιοθετήθηκε στην Θεσσαλονίκη είναι Μακεδόνας? Μάλλον πονάει πολύ που βγάζουμε στη φόρα την αλήθεια για τον Τζιτζικωστα, άλλωστε το είχε πει και ο ίδιος πέρσι ότι δεν ξεχνά την βλάχικη καταγωγή του από τα Τρίκαλα.... το Βλάχος δεν πειράζει αλλά το ότι είναι Τρικαλινος τι σε πειράζει δεν μπορώ να καταλάβω...

Εξάλλου οι Μακεδόνες είναι ψηλολιγνος λαος και οχι μπουληδες όπως ο Τζιτζικωστας, μην τρελαθούμε κιόλας....

ρε σουργελο η καταγωγη της μητερας απο Θεσσαλονίκη ο παππους του απο την βραχια μισος βλαχος μακεδονας και απο την μαννα του μακεδονας. εσυ σουργελο περασες και δεν ακουμπησες την μακεδονικη καταγωγη , συγουρα απο επιμειξία σλαβοβουλγαροτουρκικης.

Καταρχήν το ότι βρίζεις σημαίνει ότι μάλλον διάβασες για την καταγωγή του και είδες ότι είναι Θεσσαλος και όχι Θεσσαλονικιός. Αλλωστε αν ρίξεις μια ματιά στο google όπως το ανέβασα και παραπάνω θα δεις απο που κατάγεται. Και τέλος ποιο είναι το πρόβλημα σου που είναι Θεσσαλος αφού το λέει και ο ίδιος εγώ απλά είπα δεν είναι Μακεδόνας.
Διάβασε σε παρακαλώ και θα καταλάβεις

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Γεώργιος_Τζιτζικώστας

Δυστυχώς δεν μπορείς να αποδεχθεις την αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Όποιος διαβάσει τα σχόλια αλλά κυρίως Wikipedia θα δει από πού κατάγεται η οικογένεια Τζιτζικωστα, τέλος αφού είναι Μακεδόνας όπως λες γιατί είναι η μόνη οικογένεια με αυτό το επίθετο στη Θεσσαλονίκη και όλοι οι συγγενείς τους και τα πατρικά τους σπίτια είναι στα Τρίκαλα. Για να μην κουραζομαστε πήγαινε google και δες στη Wikipedia από που κατάγονται ως οικογένεια. Το αν γεννηθεί π.χ. ένας Μακεδόνας στην Αθήνα δεν τον κάνει Στερεοελλαδιτη αυτό νομίζω το καταλαβαίνεις και στο κάτω κάτω διάβασε Wikipedia και μην απαντάς σε μένα εκεί θα βρεις τις απαντήσεις που θέλεις

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1 ΧΩΡΙΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Διαβάζω διαβάζω και δεν άντεξα... Λοιπόν εσύ μαγκακι που λες τον άλλο σουργελο για πες μας οι Αλβανοί που γεννήθηκαν Ελλάδα είναι Έλληνες? Δεύτερο οι Αλβανοί, Βούλγαροι και αύριο μεθαύριο οι Πακιστανοί και Συριοι που θα γεννηθούν Ελλάδα και ας πούμε Θεσσαλονίκη τι θα είναι Έλληνες Μακεδόνες?
Τότε μεγάλε εσύ ή δεν είναι Έλληνας ή παίζεις το παιχνίδι των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ Που βαφτίζουν Μακεδόνες ή Έλληνες όσους γεννήθηκαν Μακεδονία ή Ελλάδα τέτοιους Έλληνες δεν χρειαζόμαστε....

ρε σουργελο η καταγωγη της μητερας απο Θεσσαλονίκη ο παππους του απο την βραχια μισος βλαχος μακεδονας και απο την μαννα του μακεδονας. εσυ σουργελο περασες και δεν ακουμπησες την μακεδονικη καταγωγη , συγουρα απο επιμειξία σλαβοβουλγαροτουρκικης.

Καληνύχτα φίλε, αλλά δηλώνουν οι ίδιοι εσύ μείνε στους χαρακτηρισμούς όσοι διάβασαν κατάλαβαν από που κατάγεται το φιλαράκι σου .... ..

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Γεώργιος Τζιτζικώστας
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση 11 Απριλίου 1941[1]
Η οικογένεια Τζιτζικώστα έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, (από το χωριό Στεφάνι) αργότερα όμως εγκαταστάθηκε στη Βραχιά Θεσσαλονίκης.[2] Ο Γεώργιος Τζιτζικώστας μεγάλωσε στην Αθήνα και ήταν φίλος με τον μετέπειτα βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνο, ο οποίος παρέστη και στην κηδεία του το 2000.[3]

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 1974 με τη ΝΔ στο Υπόλοιπο Θεσσαλονίκης. Επανεκλέχθηκε το 1977, 1981, 1985, 1989 (Ιούνιο και Νοέμβριο), 1990 και 1993 στη Β΄ Θεσσαλονίκης.[4] Εσωκομματικά, θεωρούνταν «σκληρός δεξιός» και άνθρωπος του Ευάγγελου Αβέρωφ.[5]

Από το Νοέμβριο του 1974 μέχρι τον Οκτώβριο του 1977 χρημάτισε υφυπουργός Γεωργίας στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.[6] Στην κυβέρνηση του Γεωργίου Ράλλη διετέλεσε υφυπουργός Συντονισμού από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1981.[7]

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Π@ΥΤΣΕΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓAΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔOΝΕΣ. ΜΗΝ ΞΑΧΝΑΤΕ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΜΑΣ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛEΣΒΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ . ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΝΙΞΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΙΞIΑ ΤΗΣ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓHΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΗ ΒΗΞ .

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Ή ΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΑΒΑΖΕΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ. ΕΓΩ ΩΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ ΠΕΛΟΠ. ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΛΠ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ -ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

δλδ εσυ ψηλολιγνε μακεδονα γεννήθηκες στους προμαχους αλλα δημιουργησες οικογενεια στα Τρίκαλα εκει γεννηθηκαν τα παιδια σου εκει ειναι τα συμφέροντα σου, κινδυνεύουν ταυτόχρονα οι προμαχοι και τα τρικαλα που θα πας να προστατευσεις; οπου ζεις εκει η πατρις λενε. τελικα για την επιμειξία που λεει ο φίλος για την σλαβοβουλγαροτουρκικη θα μας πεις κατι ψηλολιγνε Μακεδονομαχε η μοκο ,μολτσε;

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΟ
ΜΙΛΑΤΕ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ?
ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΛΑ,
ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ
ΤΟΥ ΤΕΩΣ ....... ΠΡΩΣΟΠΙΚΩΣ ΥΠΟΠΤΟ,
ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 25 ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ
ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ
ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

Οπου ζεις εκει πάρεις φιλε δεν εχει, αρα οι Αλβανοι που φωναζουν γιναμε Ελληνες έχουν δικιο; Και με τους Προμαχους τι ζορι τραβας ΝΑΙ εμεις ειμαστε οι Μακεδονες και κανεις αλλος και ΝΑΙ ειμαστε ψιλολιγνοι και όχι Σλάβοτουρμ.... που λες και τέλος για το μολο ή το μολτσε έλα να μας τα πεις απο κοντά μπορει να μιλαμε το σλαβικο ιδίωμα όμως ουτε Σλάβοι είμαστε ούτε Βουλγαροι και ουτε θα γινουμε το μολτσε κράτα το για την παρτίδα σου για να μην πω τίποτα αλλο

ΝΑΙ ΟΙ ΨΙΛΟΛΙΓΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Μακεδονική_ιστορία

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...