Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο Οικογένειας Δημήτρη Αλεβίζου

                                    
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους  συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία για την μνήμη του αιμοδότη Δημήτρη Αλεβιζου. Την πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων  ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ Βασιλική Γκογκου και  το διοικητικό  συμβούλιο, το παραγωγικό εργαστήρι ΑΜΕΑ Περιτεχνο Δήμου Έδεσσας για την φιλοξενία, το προσωπικό του εξωτερικού συνεργείου αιμοδοσίας  νοσοκομείου Έδεσσας  και βέβαια τους εθελοντές αιμοδότες που στήριξαν την εκδήλωση . Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλές γιορτές 


Οικογένεια 
Δημήτρη Αλεβίζου 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...