Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Παρουσία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων


Παρουσία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων


Με τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας και την κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας τιμήθηκε η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο Ταξίαρχος ε.α. Κωνσταντίνος Αυγερινός, ο οποίος τόνισε στην ομιλία του την προσφορά και την ένδοξη ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε μήνυμα της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: «Ημέρα τιμής και υπερηφάνειας η 21η Νοεμβρίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας και εμείς έχουμε το ελάχιστο χρέος να τιμήσουμε την ημέρα αυτή. Επίσης, η χάρη και η ευλογία της Μεγαλόχαρης να μας δίνει δύναμη, ψυχική και σωματική υγεία για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Το υψηλό αίσθημα της ασφάλειας που νιώθουμε όλοι μας, ειδικά στην Πέλλα και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε με συνεργασία, αλληλεγγύη και ομοψυχία να περάσουμε στην εποχή της αισιοδοξίας και της προόδου, με εγγυητή της εθνικής μας κυριαρχίας τις Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση που παρέθεσε στους τοπικούς φορείς και πολίτες ο Στρατηγός Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Συμεών Κεβεντζίδης.
                                                                   

                                                           

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...