Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ο Χρήστος Μπάτσης υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας


Επιστολή Ανεξαρτητοποίησης
Χθες ημέρα Δευτέρα (4/2) πραγματοποίησα  αίτηση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» τον συνδυασμό το οποίο ήρθα πρώτος σε σταυρούς από τη Δημοτική ενότητα της Αριδαίας. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης  μου πολλοί, απλοί αλλά και σημαντικοί. Ο κυριότερος όλων είναι ότι ξεκίνησα με όραμα για μια καλύτερη Αλμωπία με σκέψη να ακούγονται οι πολίτες, να διοικήσουν οι νέοι αλλά δυστυχώς αυτό δεν εφαρμόστηκε ποτέ. 
Ορίστηκα Αντιδήμαρχος από τις πρώτες μέρες, ανέλαβα την καθημερινότητα και εκτέλεσα τα καθήκοντα μου με το εκατόν δέκα τοις εκατό του εαυτού μου! Ξόδεψα προσωπικό χρόνο αλλά και χρήματα για έναν και μόνο σκοπό να κερδίσω το στοίχημα της καθημερινότητας και είμαι βέβαιος ότι το κατάφερα και άφησα την καθημερινότητα και ειδικά το εργοτάξιο στο καλύτερο δυνατό σημείο.  
Δυστυχώς για έμενα ήμουν μόνος σε αυτό το κομμάτι χωρίς σύμμαχο, χωρίς Δήμαρχο. Παρατηρούσα  καθημερινά μια κατάσταση δίχως προηγούμενο ενώ υπήρχαν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι επιτροπές και όλα τα σχετικά τις αποφάσεις τις καθόριζαν έξω-θεσμικοί παράγοντες οι οποίοι έκαναν κατάχρηση της ανοχής μας. Αλαζονεία, υποκρισία και facebook ήταν τα κυριότερα προβλήματα του Δημάρχου. Με προσωπικές επιθέσεις με ανάρμοστες συμπεριφορές σε συνεργάτες και Δημοτικούς συμβούλους ο Δήμαρχος προσπαθούσε να επιβάλει την γνώμη του και να κερδίσει το ψεύτικο σεβασμό. Έδειξε και συνεχίζει να δείχνει ότι θα θυσιάσει τα πάντα για την καρέκλα του με οποιοδήποτε κόστος, άλλοτε πατώντας σε δύο βάρκες στα εθνικά ζητήματα, άλλοτε επαναφέροντας με την μέθοδο της κωλοτούμπας Δημοτικούς συμβούλους που τους θεωρούσε επικινδύνους και άλλοτε με τον διορισμό ειδικών συνεργατών και αμέτρητων διμήνων στην επιχείρηση των Λουτρών (Προεκλογικά).   
Σε όλα αυτά ήμουν και είμαι αντίθετος και επειδή νοιάζομαι, ζώ σε αυτόν το τόπο και έχω όραμα για την Αλμωπία θέλω να κάνω το επόμενο βήμα, ένα βήμα το οποίο θα βλέπει ισότιμα τους πολίτες και θα δώσει κίνητρο στους νέους να επενδύσουν και να μείνουν στο τόπο μας.  
Αποφάσισα να κατέβω επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Αλμωπίας, ενός συνδυασμού ο οποίος θα βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του κάθε πολίτη της Αλμωπίας. 

Με τιμή
Μπάτσης Χρήστος
Υποψήφιος Δήμαρχος

7 σχόλια :

Χρηστο αν γινης δημαρχος θα μας αφησειςνα μιλαμε τα εντοπικα αυτα που τα λενε σλαβικα κτλ και να χορευουμε το τριτε πατα

Μακακα απο αυτους τους χορους τα επερνε απο τους γονεις των παιδιων τα τελευταια χρονια και υστερα ξεχασε την κσταγωγητου οπως και εσυ

Χρήστο κάνε πίσω όσο είναι καιρός. Ο Βέσκος σε έχει κάνει υποχείριο του. Ένας άνθρωπος πολύ συντηρητικός, αδέξιος και κακεντρεχής που όσο ήταν στην διοίκηση των λουτρών ήταν όλα όμορφα και ωραία.

Μπας κλας φίλος μήπως έχουν δίκιο και θα πρεπε να κάνεις πίσω???

Μπατσης δημαρχος και σε οποιον αρεσει

Μα, με τι προσόντα ο κύριος Μπάτσης θα ηγηθεί του Δήμου; Είναι απλά ένας απόφοιτος λυκείου, χωρίς κάποια ιδιαίτερη "προϋπηρεσία" ως αυτοδιοικητικός, υποκινούμενος από "ΛΥΚΟΥΣ".
Στις περασμένες εκλογές πίστευε στον Μπίνο, μας είχε ζαλίσει με τον Μπίνο στη κυριολεξία. Επί δυόμιση χρόνια, όσο ήταν στη "Καθημερινότητα" ο δήμαρχος του ενέπνεε εμπιστοσύνη. Την ίδια στιγμή, σε ηγετική θέση στην επιχείρηση των Λουτρών ήταν ο "κύριος" Βέσκος, τον οποίο ενέπνεε κι αυτόν εμπιστοσύνη το πρόσωπο του Δημάρχου. Να μη μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αφορούν τον "κύριο" Βέσκο.
ΠΕΤΑΕΙ Ο δήμαρχος τον Βέσκο εκτός λουτρών και αρχίζει το πανηγύρι στα δημοτικά συμβούλια. Ταυτόχρονα ο Βέσκος παρασέρνει μαζί του και τον Μπάτση.

Και τη συνέχεια τη ξέρουμε όλοι.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...