Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Α Σ Πρόμαχοι - Δόξα Μάνδαλου 2 - 1



Συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ιστορικούς συλλόγους διεξήχθη στο «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, όπου ο τοπικός ΑΣ πήρε το τρίποντο, επικρατώντας της Δόξας Μάνδαλου με σκορ 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης «Π.Ν.»

Στο πρώτο ημίχρονο η ισορροπίες ήταν μοιρασμένες, με τις δυο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να δημιουργούνται φάσεις και στις δυο εστίες.
Σε μία από αυτές ο Αναστασιάδης της Δόξας, επωφελήθηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και σκόραρε στο 23’ σημειώνοντας το 0-1.
Στο τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’, ο Κοτζαμανώλης ισοφάρισε με έξοχη κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσιμτσιρίδη γράφοντας το 1-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι την κάμψη των δυνάμεων των φιλοξενούμενων, ανέβασαν στροφές και έχοντας την υπεροχή, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 90’ με ατομική ενέργεια του Μίτσκα, ο οποίος αφού τροφοδοτήθηκε από τον Σούσουλα, προσπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε τον τερματοφύλακα  Σαββίδη της Δόξας σημειώνοντας το τελικό 2-1.
Από τους νικητές, οι οποίοι έδειξαν σημάδια οργανωμένου, σφριγηλού και καλογυμνασμένου συνόλου, διακρίθηκαν οι Μιχαηλίδης, Άτζος, Τσιμτσιρίδης και Μονογενίδης(ο οποίος αποβλήθηκε στο 75’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Από την Δόξα, η οποία παρουσίασε πολύ καλές μονάδες, οι οποίες όμως δρούσαν ασύνδετα και ατομικά, ξεχώρισαν οι  Τσελεπής, Τσουλαχάι, Τόπκας και Χατζηχρήστος.

Η διαιτησία του κυρίου Γιάγκου ήταν γενικά καλή (με ανοχή στα σκληρά φάουλ), ενώ οι βοηθοί του Ν. Δεμερτζής και Αλατζάς ήταν άριστοι.

ΑΣ Πρόμαχοι: Μπελητάσιος, Αθανασιάδης, Μιχαηλίδης, Μούγιος, Άτζος, Τσιμτσιρίδης, Μονογενίδης, Αδραμάνης (Σαμσούρης), Τρίψης (Gazi), Μίτσκας, Κοτζαμανώλης (Σούσουλας). Προπονητής: Σαμαράς.

Δόξα Μάνδαλου: Σαββίδης, Τσελεπής, Μαυρομάτης, Τσουλαχάι, Καμπάνης, Τόπκας, Χατζηχρήστος, Μπουρνάζης, Αναστασιάδης, Τζούρτζος, Κηλίκης. Προπονητής: Αντώνας.


































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...