Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

67ΧΡΟΝΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΥΚΩΤΟ ΝΕΚΡΟΣ



ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

ΝΕΚΡΟΣ  ΕΝΑΣ 67ΧΡΟΝΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΥΚΩΤΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ Ο 67ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ.Ο ΜΕΝ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ,Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ..
ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΌ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ G.D. ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...