Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

5ΧΡΟΝΗ ΤΥΦΛΗ Ο ΝΕΟΣ ΜΟΤΣΑΡΤ


Ένα 5χρονο τυφλό κοριτσάκι από την Κορέα η Yoo Ye-eun αποκαλείται από πολλούς με το ψευδώνυμο “ο επόμενος Mozart”.
Το κοριτσάκι που μένει στην Νότια Κορέα, γεννήθηκε χωρίς μάτια και οι πραγματικοί του γονείς το εγκατέλειψαν. Ευτυχώς όμως υιοθετήθηκε και ζει μια υπέροχη ζωή με τους νέους της γονείς.
Το κοριτσάκι αυτό παρόλο που δεν διδάχθηκε ποτέ να παίζει πιάνο, μόλις σε ηλικία 3 χρονών κατάφερνε να παίζει αμέσως και χωρίς εξάσκηση ότι και αν άκουγε το αυτάκι της. Πρόκειται για ένα παιδί θαύμα. Η τωρινή της μητέρα, η Park Jung Soon, είναι πολύ περήφανη για το κοριτσάκι της και δηλώνει: “Έχει τέλεια τονικότητα, παρόλο που ποτέ δεν έκανε μαθήματα πιάνου και αρμονίας.”
Η μικρή πιανίστρια είναι πολύ γνωστή στην Κορέα και όχι μόνο και η επιτυχία της άρχισε όταν δημοσιεύτηκε ένα βιντεάκι στο οποίο η Yoo Ye-eun παίζει όπως μόνο αυτή ξέρει, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της. Το βίντεο είχε 27.000.000 επισκέψεις στη δημοφιλή ιστοσελίδα της Pandora TV της Κορέας. Μετά από αυτό η μικρή άρχισε να γίνεται γνωστή και στον υπόλοιπο κόσμο, όταν βέβαια δημοσιεύτηκαν και άλλα βιντεάκια της μικρής στο YouTube. “Ο επόμενος Mozart” έχει κάνει ντουέτο πέρσι το Μάιο και με ένα άλλο θαυμάσιο κοριτσάκι (7 χρονών) με απίστευτο ταλέντο την Connie Talbot στο τραγούδι “You Raise me Up”. Η μικρή Connie είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι “Βρετανία έχεις ταλέντο”, στο οποίο είχε αφήσει άφωνους τους κριτές με την υπέροχη φωνή της.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...