Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ο 63ΡΗΣ OZZY ΚΙ ΑΛΛΑ 6 ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ HARD ROCK ΕΙΔΩΛΑ.



Όπως ακριβώς κι ο έρως, έτσι και οι ροκ περσόνες δεν καταλαβαίνουν από χρόνια. Συγκεκριμένα, οι παρακάτω σταρ κάνουν πλάκα με το χρόνο.

Οι περισσότεροι, από τη...
σκηνή.
Ο χρόνος θαρρείς ότι μετράει διπλά για τους ροκ σταρ. Δηλαδή, το να γεράσω εγώ ή εσύ δεν είναι κάτι που θα απασχολήσει ιδιαίτερα κάποιον εκτός από εμένα κι εσένα. Το να γεράσει ο Ozzy, όμως, που στα 30 του είχε όλο τον κόσμο στα χέρια του είναι ένα ζήτημα που σίγουρα απέφευγε να σκεφτεί ο πιστός του fan 30 χρόνια πριν. Μέχρι που ο ίδιος και μερικοί ακόμα "ηλικιωμένοι" ροκ σταρ τον ακύρωσαν. Τον χρόνο.
Ozzy Osbourne, 63

Γεννηθείς: Στις 3 Δεκεμβρίου 1948
Τώρα ασχολείται: Με τους φίλους του. Για την ακρίβεια, οι Ozzy & Friends είναι έτοιμοι για περιοδεία κι εμείς ήδη κατασκηνώνουμε στη Μαλακάσα και τους περιμένουμε.
Gene Simmons, 62
 
Γεννηθείς: Στις 25 Αυγούστου 1949
Τώρα ασχολείται: Με το "Gene Simmons Family Jewels", το αυτο-reality στο οποίο πρωταγωνιστεί ο θρυλικός μπασίστας των Kiss τα τελευταία 6 χρόνια. Συμπρωταγωνιστεί η σύντροφός του Shannon Tweed και τα δύο τους παιδιά. ΟΚ.
Axl Rose, 50
 
Γεννηθείς: Στις 6 Φεβρουαρίου 1962
Τώρα ασχολείται: Με την προώθηση του πιο καθυστερημένου (χρονικά τουλάχιστον) δίσκου στην ιστορία του ροκ, το "Chinese Democracy" των Guns 'n' Ro
Alice Cooper, 64

Γεννηθείς: Στις 4 Φεβρουαρίου 1948
Τώρα ασχολείται: Με διάφορα. Από συναυλίες μέχρι και κατηχήσεις σε μικρα παιδιά έχει το μενού.
Dee Snider, 56
 
Γεννηθείς: Στις 15 Μαρτίου 1955
Τώρα ασχολείται: Με τίποτα συγκεκριμένο. Ο τραγουδιστής των Twisted Sister εθεάθη πρόσφατα στο reailty "Celebrity Wife Swap" του ABC.

David Lee Roth, 56
 
Γεννηθείς: Στις 10 Οκτωβρίου 1955
Τώρα ασχολείται: Αφού άφησε τους Van Halen, ο Roth πέρασε 20 χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Από το 2007, είναι και πάλι ο τραγουδιστής των Van Halen, ενώ η μπάντα κυκλοφόρησε πρόσφατα το 12ο άλμπουμ της με τίτλο "A Different Kind of Truth".
Rob Halford, 60
 
Γεννηθείς: Στις 25 Αυγούστου 1951
Τώρα ασχολείται: Θεωρητικά με τη σόλο καριέρα του, μετά την τελευταία περιοδεία στην ιστορία των Judas Priest. Έτσι, τη χαρακτήρισε ο ίδιος τουλάχιστον.
http://sarotiko.blogspot.com


ΠΗΓΗ : 
http://periergaa.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...