Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«ΠΡΑΣΙΝΗ» ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΝΕΙ Η MICROSOFT


«Πράσινη» στροφή κάνει η Microsoft

Αναζητά φιλικές προς το περιβάλλον πηγές ενέργειας..

Στη λίστα των τεχνολογικών εταιρειών που προσπαθούν να περιορίσουν την επίδραση τους στο περιβάλλον προστέθηκε και η Microsoft. Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ένα σύνολο πρωτοβουλιών για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα, η Microsoft θα αναζητήσει φιλικές προς το περιβάλλον πηγές ενέργειας για τα data centers της, ενώ θα αντικαταστήσει τα αεροπορικά ταξίδια των στελεχών της με μετακινήσεις που δεν έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Παράλληλα, η Microsoft θεσπίζει ένα εσωτερικό «τέλος άνθρακα» ως αντισταθμιστικό μέτρο για τις εκπομπές διοξειδίου, ενώ πρόκειται να κάνει επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Greenpeace είναι επιφυλακτική απέναντι στην πρωτοβουλία αυτή της εταιρείας καθώς πριν από ένα μήνα είχε τοποθετήσει την Microsoft στην τρίτη θέση στη λίστα των εταιρειών που επιβαρύνουν με τις πρωτοβουλίες τους το περιβάλλον, καθώς στηρίζεται ακόμα σε μεγάλο βαθμό στην καύση του άνθρακα για τα data centers της. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...