Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ GOOGLE.

Η μυστηριώδης σφαίρα της Google

Βίντεο με το Nexus Q..


Πριν ξεκινήσει το συνέδριο της Google για τους developers γνωρίζαμε ότι δεν θα δούμε μόνο το Android Jelly Bean και το Nexus tablet, αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες ιδέες της εταιρείας.

Ο διαδικτυακός κολοσσός επιβεβαίωσε τα σενάρια για μία συσκευή home entertainment, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 με τιμή 299 δολάρια. Ουσιαστικά ο χρήστης θα μπορεί να κάνει streaming μουσική, βίντεο (Youtube), λίστες τραγουδιών κ.λπ. σε συμβατές συσκευές. Η εταιρεία κάνει λόγο για μία συσκευή διασκέδασης μέσα στο σαλόνι σας, στην οποία θα βρίσκεται όλο το… Google Play. 

Το Nexus Q διαθέτει δικό του ενισχυτή 25 Watt και έχει τον επεξεργαστή που διαθέτει το Galaxy Nexus. Έχει σύνδεση Ethernet, Bluetooth, και NFC συνδεσιμότητα, ενώ ο καθένας μπορεί να το χειριστεί μέσω της Android συσκευής του. 
Η συσκευή «social streaming», όπως την αποκαλεί η Google, διαθέτει ενσωματωμένη κεραία WiFi 802.11 b/g/n, μνήμη RAM 1GB και αποθηκευτικό χώρο 16GB. Το Nexus Q έχει λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwitch. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...