Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.



Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012, μετά από πρωτοβουλία της ΔΗ.ΚΕ. Θεσσαλονίκης,  στο χώρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Δικτύου Δημοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τη συμμετοχή της Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας κας Αθηνάς Δούκα και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κας Κατερίνας Μπαγκή.

Βασικό θέμα του Συνεδρίου ήταν η ανάγκη για τη δημιουργία ενός διαδημοτικού δικτύου σε επίπεδο Κοινωφελών Δημοτικών Επιχειρήσεων, η οποία πηγάζει από την πολυπλοκότητα της λειτουργίας των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με τον πολύπλευρο ρόλο τους μέσα στο σύγχρονο κοινωνικό οικοδόμημα και η δημιουργία του καταστατικού του Δικτύου.
Το Δίκτυο έχει σαν στόχο να προσφέρει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας στους συμμετέχοντες Δήμους, δίνοντας τους την ευκαιρία και τη δυνατότητα να συγκεκριμενοποιούν σε μεγαλύτερο βαθμό τους σκοπούς και τους στόχους τους, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους θα τους πετύχουν. Επιπλέον οι επιμέρους Δημοτικές Κοινωφελείς επιχειρήσεις αποκτούν μια συνοχή και μια νέα υπόσταση στ α πλαίσια ενός νέου φορέα όπως είναι το Δίκτυο, μέσω του οποίου ισχυροποιούν την θέση από την οποία θα μπορούν να διεκδικούν και να διαπραγματεύονται την απόκτηση πόρων, είτε αυτοί είναι εθνικοί είτε Ευρωπαϊκοί, όπως αναφέρει και το καταστατικό του Διαδημοτικού Δικτύου.
Από το Δήμο Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...