Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ...ΕΝΤΕΚΑΧΡΟΝΗ!


Σαραντάχρονος παντρεύτηκε... εντεκάχρονη

Μία από τις 51 εκατ. νύφες-παιδιά ανά τον κόσμο

Πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή τους στο Αφγανιστάν, ένας 40χρονος φωτογραφίζεται με το 11χρονο κορίτσι (παιδί ακόμα) που πρόκειται να παντρευτεί.

Το κορίτσι λέει στη φωτογράφο ότι λυπάται που παντρεύεται διότι έλπιζε να γίνει δασκάλα και το αγαπημένο της μάθημα ήταν η τοπική γλώσσα, αλλά αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει προκειμένου να νυμφευθεί το 40χρονο.
Σαραντάχρονος παντρεύτηκε... εντεκάχρονη 

Τις φωτογραφίες παρουσίασε στην εκπομπή της στο CNN η γνωστή δημοσιογράφος Κριστιάν Αμανπούρ. Είναι ένα από τα 51 εκατομμύρια κορίτσια ανά τον κόσμο που παντρεύονται σε παιδική ακόμα ηλικία. Και δεν αφορά μόνο τους μουσουλμάνους. Συμβαίνει σε πολλές κουλτούρες και περιοχές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...