Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ "ΗΟΜΕ ΑLΟΝΕ" ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ!


Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο πρωταγωνιστής των ταινιών "Μόνος στο σπίτι"  βλέπει το όνομά του μπλεγμένο με τα ναρκωτικά.

Είναι όμως η πρώτη φορά, που περιοδικό και συγκεκριμένα το National Enquirer, ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός είναι εθισμένος στην ηρωίνη και έχει μόνο έξι μήνες ζωής.
Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ξοδεύει 6.000 δολάρια το μήνα για ναρκωτικά και άλλες παραισθησιογόνες ουσίες.
Από τη φωτογραφίες, βέβαια, που δημοσιεύονται, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά το συμπεράσματα.
Ο ίδιος πάντως δεν άφησε ασχολίαστο το δημοσίευμα και μέσω του δικηγόρου του, προχώρησε σε δηλώσεις: " Το δημοσίεμα του National Enquirer ότι ο Macaulay Culkin είναι εθισμένος στην ηρωίνη και διάφορες άλλες παραισθησιογόνες ουσίες, είναι όχι μόνο χωρίς καμία αξία, αλλά είναι και απίστευτα γελοίο.
Παρακαλούμε όλα τα υπεύθυνα μέσα ενημέρωσης να εξετάσουν την πηγή του θέματος και τις φήμες και να εύχονται να μην διαιωνιστεί αυτή η καταστροφική και προσβλητική ιστορία".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...