Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: "ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ".


Ακόμη και τώρα, σε καθημερινές επαφές του Γιώργου Καρασμάνη με υπηρεσιακούς παράγοντες και κυβερνητικά στελέχη, ο βουλευτής γίνεται αποδέκτης της κοινής παραδοχής όλων, ότι η παράκαμψη Γιαννιτσών, θα έπρεπε να έχει ήδη δημοπρατηθεί. 
Επίσης, όλοι υπογραμμίζουν, ότι και σήμερα ακόμη υπάρχει χρόνος, το έργο να δημοπρατηθεί καθώς η ανάδειξη αναδόχου καθυστερεί, συνεπώς, ακόμη και αν υπήρχε οποιαδήποτε εκκρεμότητα - που δεν υπάρχει - υπάρχει χρόνος να διευθετηθεί. Αρκεί βέβαια να μας επιστραφούν να 120 εκατομμύρια.
Για το τεράστιο για το Νομό μας θέμα, ο βουλευτής έχει προγραμματισμένες επαφές και συσκέψεις για αύριο Παρασκευή. 
Οσον αφορά στους ισχυρισμούς ορισμένων, οι οποίοι επικαλούνται το έγγραφο της 19ης Απριλίου 2012, δεν ευσταθούν: Το ως άνω έγγραφο, είναι απόρροια άλλου εγγράφου, το οποίο ο Γιώργος Καρασμάνης έχει καταθέσει μαζί με τα συνολικώς 30 έγγραφα - ντοκουμέντα, στην επιστολή προς τον Περιφερειάρχη. 
Πρόκειται για το υπ΄αριθμόν 17199/ΕΣ3580 της 10ης/4/2012 (αριθμ. Πρωτ. 1502/11-4-12), με το οποίο, ο τότε υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μωραϊτης, διατυπώνει αρνητική γνώμη για το συγκεκριμένο έργο. Είναι ο ίδιος ο οποίος, έξη μήνες νωρίτερα, είχε διαβεβαιώσει εγγράφως ότι ¨το έργο προσδιορίζεται να δημοπρατηθεί τον Οκτώβρη φέτος!
Αυτό ακριβώς είναι που καταγγέλλει συνεχώς και σε όλους τους τόνους το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Καρασμάνης: Τις προεκλογικές μεθοδεύσεις των τότε κυβερνητικών στελεχών για να ¨υφαρπαγούν¨ από την Πέλλα τα 120 εκατομμύρια και να ¨διοχετευτούν¨ για την κατασκευή έργου στη Δυτική Θεσσαλονίκη και να εξυπηρετηθούν προφανέστατα κομματικά συμφέροντα.
Σ΄ αυτό το έγγραφο - ορισμό της πολιτικής ασυνέπειας και παλινωδίας - που δόθηκε στα χέρια του Γιώργου Καρασμάνη, στις 30 Αυγούστου στηρίχτηκε ο τότε  ΓΓ Δημ. Εργων Οικονομίδης, για να απορρίψει την αίτηση χρηματοδότησης του δικού μας έργου. Ενώ πριν τις εκλογές υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Αυτή είναι η αλήθεια, με στοιχεία έγγραφα και αδιάψευστα. Και ας αφήσουν για αφελείς και όσους ακόμη νομίζουν ότι μπορούν να ξεγελάνε, τους ισχυρισμούς ότι το έργο της παράκαμψης Γιαννιτσών, μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα ¨Αξονας Προσπελασιμότητας¨.  Γνωρίζουν - συνεπώς συνειδητά επιχειρούν έναν ακόμη εμπαιγμό - ότι το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, έχει ήδη υπερκαλυφθεί από εντεταγμένα έργα!
Ας ακούσουν για άλλη μια φορά, ότι δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια: Πολίτες, φορείς, πολιτικοί, είμαστε μια γροθιά, συσπειρωμένοι στον ίδιο στόχο - το έργο να γίνει! Εκείνο όμως που θλίβει, είναι ότι στον τόπο μας, βρέθηκαν καποιοι - δεν αριθμούνται ούτε στα δάχτυλα ενός χεριού - που συμπαρατάχτηκαν με εκείνους που μεθόδευσαν την αρπαγή των 120 εκατομμυρίων και την μεταφορά τους σε άλλο Νομό. 
Επειδή η άγνοια αποκλείεται, για όποιο λόγο και αν το κάνουν (πολιτικές εμπάθειες, εξυπηρέτηση συμφερόντων) ας τους κρίνουν οι συντοπίτες μας.


6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...