Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟY ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




3ήμερη εκδρομή Πάργα –Λευκάδα

12-14 Σεπτεμβρίου



1η Ημέρα:Αριδαία –Λευκάδα



Αναχώρηση από το χώρο του Κ.Α.Π.Η   στις 07:00 με προορισμό την Λευκάδα. Στάση για καφέ, χρόνος ελεύθερος στη λίμνη των Ιωαννίνων και συνεχίζουμε για Πάργα όπου θα μείνουμε για φαγητό. Αναχώρηση για Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.                                                                       



2η Ημέρα: Νυδρί (προιαρετική κρουαζιέρα Σκορπιός- Ιθάκη -Φισκάρδο)

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας μετά το πρωινό για το Νυδρί. Επιβίβαση στο πλοίο για μια ημερήσια εκδρομή (προαιρετική) στα γύρω νησάκια. Επίσκεψη στο Σκορπιό(ιδιωτικό νησί Αριστοτέλη Ωνάση) και στη συνέχεια  άφιξη στην Ιθάκη, το νησί του βασιλιά Οδυσσέα. Αναχώρηση για  Φισκάρδο Κεφαλονιάς το νοτιότερο και γραφικότερο μέρος του νησιού. Γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Λευκάδα το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.   

                               

  3η Ημέρα: Ιωάννινα-Αριδαία



Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας στις 09:00 για Ιωάννινα. Επίσκεψη στο μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα  ομοιώματα. Συνεχίζουμε και κάνουμε στάση στο Μέτσοβο για περιήγηση και φαγητό. Άφιξη στην Αριδαία το βράδυ με υπέροχες αναμνήσεις από το ταξίδι μας .

                                                



Η Πρόεδρος

Δέσποινα Καλδερεμτζή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...