Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΙΑΠΩΝΙΑ: ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΡ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ.


Άνοιξε το πρώτο μπαρ αφιερωμένο στο γυναικείο αυνανισμό στην Ιαπωνία
Τέρμα στα ταμπού




Σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό Spa! το πρώτο μπαρ αφιερωμένο στις γυναίκες, εν ονόματι Love Joule, το οποίο πιθανώς αναφέρεται στον James Prescott Joule και τη μονάδα μέτρησης ενέργειας Joule (J), άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο. Βρίσκεται στη συνοικία Shibuya του Τόκιο και η είσοδος επιτρέπεται στους άνδρες μόνο στην περίπτωση που συνοδεύονται.

Πίσω από το ιδιαίτερο αυτό μπαρ, σύμφωνα με τη Le Monde, οι πελάτισσες μπορούν να θαυμάσουν μία ντουζίνα φανταχτερών και πρωτότυπων δονητών. Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Megumi Nakagawa, υποστηρίζει ότι οι πελάτισσες μπορούν να μιλάνε ελεύθερα για το γυναικείο αυνανισμό χωρίς να αποτελεί ταμπού και να ανταλλάζουν τις απόψεις τους για το «πονηρό» εμπόρευμα.

Το μπλογκ Bikyamasr.com ρώτησε μερικές από τις πελάτισσες και μία εξ αυτών απάντησε ότι αισθάνεται ευτυχισμένη που μπορεί να βγει σε ένα μπαρ για κορίτσια χωρίς να της την πέσει ένας άντρας.



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...