Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ


         Ενημέρωση των μαθητών για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.

         Στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιεί το τμήμα Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου μας για την προστασία του περιβάλλοντος, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση - παρουσίαση για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της έδρας του Δήμου με θέμα <<Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών>>, την Τετάρτη 10/10/2012 και ώρα 8.30 στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κύριος Καραγώγος Ιωάννης, υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος της εταιρείας Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κύριος Πασόης Δημήτριος ευχαριστεί εκ των προτέρων το Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας, τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων της Αριδαίας, για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...