Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

15
Στον Βούλγαρο υπουργό Οικονομικών Συμεών Ντιάνκοφ, ανήκει η παρακάτω δήλωση. "Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες το Εθνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (NSI) της Βουλγαρίας η ανάπτυξη της βουλγαρικής οικονομίας συνεχίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο φέτος, φτάνοντας το 0,5% το τρίτο τρίμηνο του 2012. Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι η πιο φτωχή οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταφέρνει να αποφύγει την ύφεση παρά την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.

Η Βουλγαρία σκοπεύει να βελτιώσει το βιοτικό της επίπεδο στο 50% του μέσου όρου στην Ευρώπη τα επόμενα δέκα χρόνια. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του NSI, το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,5% το τρίτο τρίμηνο του 2012, σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο πέρυσι. Το ΑΕΠ αυξήθηκε ωστόσο μόλις κατά 0,1% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2012. Εντός τεσσάρων ή πέντε ετών ο μέσος Έλληνας θα είναι φτωχότερος από τον μέσο Βούλγαρο».

Εμείς, οι νικητές του Β'Π.Π., οι νικητές του "ψυχρού πολέμου" τι να πούμε; Ότι γίναμε η χλεύη των ηττημένων χάρη στην διεφθαρμένη ή φοβική πολιτική ελίτ;

Απλά να σημειώσουμε ότι η Βουλγαρία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μπει στο ευρώ πριν από μερικούς μήνες και  μάλλον θα μείνει μόνιμα εκτός της "θανατηφορου" για την ανταγωνιστικότητα των μικρών οικονομιών, ευρωζώνης. 




ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr

1 σχόλια :

Υπερβολές. Όσοι έχουν πάει Βουλγαρία ξέρουν.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...