Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΚΡΟΦΙΛΗ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΕΚΡΟ.


article 0 16226531000005DC 998 634x473 Εικόνες ΣΟΚ: Στο σπίτι της νεκρόφιλης που είχε σχέση με σκελετό
Κατηγορίες για περιύβριση νεκρού αντιμετωπίζει μια Σουηδέζα, η οποία φέρεται να επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις με έναν ανθρώπινο σκελετό!
Πέρα από τα ανθρώπινα κρανία, η αστυνομία είχε ανακαλύψει στο σπίτι της μια σπονδυλική στήλη καθώς και έναν μεγάλο αριθμό διαφόρων ανθρωπίνων οστών, περιλαμβανομένων και μηριαίων.

Η 37χρονη γυναίκα είχε τοποθετήσει αρκετά από τα οστά αυτά στο πάτωμα κατά τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια ανθρώπινη μορφή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
Τον Σεπτέμβριο η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα της γυναίκας σε ένα προάστιο της πόλης Γκέτεμποργκ όταν γείτονας κατήγγειλε πως άκουσε πυροβολισμό.
article 0 16226536000005DC 452 634x473 Εικόνες ΣΟΚ: Στο σπίτι της νεκρόφιλης που είχε σχέση με σκελετό
Η γυναίκα κρατούσε ορισμένα από τα οστά στο ψυγείο, φέρεται να χρησιμοποιούσε άλλα για τη σεξουαλική της ικανοποίηση κι επομένως κατηγορείται για “μεταχείριση νεκρών με προσβλητικό και ανήθικο τρόπο”, δήλωσε η εισαγγελέας Κριστίνα Έρενμποργκ-Στάφας.

Η γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι αγόρασε τα οστά μέσω Διαδικτύου διότι την ενδιαφέρει η Ιστορία και η αρχαιολογία.
Στο διαμέρισμά της ωστόσο η αστυνομία ανακάλυψε φτυάρια, σάκους για την μεταφορά ανθρώπινων σορών και οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να ανοίξει τάφους.
Οι εικόνες από το σπίτι της προκαλούν σοκ, ενώ η αστυνομία ανακάλυψε και ένα CD με φωτογραφίες με τον τίτλο: ”Η Νεκροφιλία μου”!



ΠΗΓΗ...http://troktiko.eu

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...