Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ MARKETING ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ



Ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε Υπόμνημα υπόψη του Υπουργού Παιδείας το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, με το οποίο ζητείται να παραμείνει στην Έδεσσα και να συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του το Τμήμα Marketing και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Όπως επισημαίνεται στο Υπόμνημα, στο συγκεκριμένο Τμήμα φοιτούν περισσότεροι από 300 φοιτητές, η πλειοψηφία των οποίων διαβιώνει στην πόλη της Έδεσσας και τα οφέλη που προκύπτουν για τον Δήμο, αλλά και τους κατοίκους είναι πολλαπλά.
Ο Γιώργος Καρασμάνης ζητάει από τον αρμόδιο Υπουργό, πριν ν’ αποφασίσει οριστικά για το ζήτημα, να λάβει σοβαρά υπόψη την αντίθεση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας σε ενδεχόμενη μεταφορά από την Έδεσσα του συγκεκριμένου Πανεπιστημιακού Τμήματος, τονίζοντας παράλληλα και τη διαβεβαίωση του Δήμου να βοηθήσει με κάθε πρόσφορο μέσο στη διατήρηση και την εύρυθμη λειτουργία του, όπως άλλωστε έμπρακτα απέδειξε και στο παρελθόν.




ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2012          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...