Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ "ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ" ΚΑΝΙΕΜΠΑ ΣΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ.


Με τον προπονητή του ΑΣ Πρόμαχοι Μανώλη Κοβάτση (Κανιέμπα) συναντήθηκε ο ρεπόρτερ των "Π.Ν." Νίκος Αμπάρης...
στο γνωστό στέκι των ποδοσφαιρόφιλων καφέ "Αστεροσκοπείο" στους Προμάχους.

"Π.Ν." Κατ αρχάς σε ευχαριστώ για την κουβέντα μας αυτή και θα ήθελα να μου πεις πως είναι το κλίμα στο χωριό και πως σε υποδέχτηκαν παίκτες και φίλαθλοι.
Κανιέμπα...Τα παιδιά τα γνωρίζω από πολύ μικρά, μιας και δούλεψα παλιότερα στις Ελπίδες Προμάχων.Είμαστε όλοι γνωστοί και με τους περισσότερους φίλοι.Η διοίκηση και οι φίλαθλοι με υποδέχτηκαν θερμά και με εμπιστεύτηκαν εν λευκώ στο τιμόνι της ομάδας .Φυσικά εγώ θα προσπαθήσω να μην τους απογοητεύσω, δίνοντας το 100%  των γνώσεων και των δυνάμεών μου.

"Π.Ν." Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και πως εργάζεστε για να τους πραγματοποιήσετε;
Κανιέμπα...Ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι οι Πρόμαχοι αξίζει μόνο να πρωταγωνιστεί στα γήπεδα.Γνωρίζοντας την ιστορία του συλλόγου και το πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη του προπονητή, έχω αφιερώσει ψυχή και σώμα για την επίτευξη των στόχων μας.Δουλεύουμε με τα παιδιά πολύ σκληρά, όλη τη βδομάδα, γυμναζόμαστε με Σπαρτιατική πειθαρχεία και νομίζω πως τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο.Το θετικό είναι πως η ομάδα επανδρώνεται με παιδιά του χωριού και ότι η ακαδημία των μικρών αθλητών , έρχεται από πίσω για να εμπλουτίσει την μεγάλη ομάδα με τα κατά καιρούς ταλέντα που αναδεικνύει.Για φέτος ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος της ομάδας στην μεγαλύτερη κατηγορία.

"Π.Ν." Πως βλέπεις το επίπεδο των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας;
Κανιέμπα...Το επίπεδο των ομάδων βελτιώνεται και υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.Γενικά το επίπεδο του νομού μας σε σύγκριση με άλλους γειτονικούς νομούς είναι πολύ καλύτερο.

"Π.Ν."  Ποιο είναι το μήνυμά σου προς τους νέους ποδοσφαιριστές;
Κανιέμπα...Ο αθλητισμός είναι αγωγή ψυχής και σώματος.Όποιος τον ακολουθεί θα κερδίσει υγεία, σωματική και ψυχική.

"Π.Ν." Ευχαριστώ πολύ και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.
Κανιέμπα...Ευχαριστώ κι εγώ τα "Π.Ν." για τον αγώνα που κάνουν να βοηθήσουν και να αναδείξουν την ομάδα και κατ επέκτασιν και το χωριό των Προμάχων.Σας αξίζουν πολλά μπράβο γιατί σας βλέπω κάτω από τι αντίξοες συνθήκες δουλεύετε ακολουθώντας πάντα την ομάδα μας.

Ο Κανιέμπα , κατά κόσμον Μανώλης Κοβάτσης, γεννήθηκε στη Φούστανη Αλμωπίας.Είναι παντρεμένος με την Προμαχιώτισσα Κατερίνα Τανούρη και έχουν δυο παιδιά.Τον Δημήτρη, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής στον Ατρόμητο Αθηνών και αγωνίζεται στην εθνική Ελλάδας νέων, και την Σμάρω η οποία είναι καθηγήτρια φιλολογίας.

Έχει αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής στις ομάδες...
Φιλώτεια
Αλμωπό
Καλαμαριά 
Νεάπολη
Μενεμένη
Νέα Τρίγλια
Εθνικό Αγιονερίου
Ελπίδες Προμάχων
ΑΣ Πρόμαχοι
Εθνικό Αριδαίας
Φούστανη.

Σαν προπονητής έχει εργαστεί στις
ΑΕΚ Κορώνειας
Ελπίδες Προμάχων
Φούστανη
ΑΣ Πρόμαχοι.

Αγαπητή φυσιογνωμία σε όλη την επαρχία μας, είναι από εκείνες τις προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στα ποδοσφαιρικά πράγματα του νομού.
Και βέβαια δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι που του έχουν κολλήσει οι φίλοι του, αποκαλώντας τον 
"ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ".


ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ

6 σχόλια :

Φιλε μανωλακη η Κανιεμπα οταν καποιο αθλητικο σωματειο ωπος μας λες σου παραδινει την τυχη της ομαδας "εν λευκο" σημαινει οτι δεν εχουμε τιποτα να σου προσφερουμε και εχεις την ανεση να κανεις οτι γουσταρεις γιατι εισαι "ανεφ αποδοχων" Απο τη στιγμη που ειμαι χορηγος νομιζω οτι μας ριχνει καποιος γιατι τσονταραμε οτι μπορουσαμε σε αυτα τα δυσκολα χρονια για να μαζευτουν χρηματα,τα παιδια καναν παρτι για να μαζεψουν και αυτοι χρηματα,αλλα παιδια δουλευουν αφιλοκερδως για να γλυτωσει η ομαδα χρηματα καιερχεσαι και λες οτι σου παραδοσαμε "ΕΝ ΛΕΥΚΟ" την πιο ιστορικη ομαδα της Αλμωπιας; Θα παρακαλουσα να ανακατασκευασεις την δηλωση "ΕΝ ΛΕΥΚΟ" σε αυτην την ιστιοσελιδα γιατι ολοι γνωριζουμε οτι εισαι προπονητης με αποδοχες

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΠ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ?ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ..ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ, ΕΣΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ?...ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕ.

esy pou ise xorhgos tis omadas giati den les to onoma soy ? piso apo thn anonymia pas kai grafeis paparies..

oreos xorigos ,o gnostos ante na min ton xaraktirisw pou se ka8e kalo pou paei na kanei i omoda exei kati na pei..an exeis parapona pes ta eponima i elas na ta peis ta paraponasou ekei pou prepei anononima oso kai na mas ta les kai emeis anonima 8a se stolizoume kai 8a se krazoume agapite xorige

re paidia afhste to paidi na kanei to komati toy!!!alla an ontos exeis kapoio parapono mporeis na ertheis k na mas to peis!!!

καημενε αγραμματε χορηγε μεγαλο κομπλεξ πρεπει να εχεις!ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια που εφτασαν την ομαδα ψηλα σε οσους βοηθησαν επι της ουσιας και στον προπονητη!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...