Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: "ΘΑ ΕΚΟΒΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ".



Παπαρήγα: Θα έκοβα και δέντρα για να ζεσταθούν τα παιδιά μου
«Με το νέο φορολογικό θα γίνουμε όλοι φοροφυγάδες», τόνισε  η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στο φορολογικό νομοσχέδιο.


«Η ΔΕΗ είναι έξοδο πολυτελείας;», διερωτήθηκε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε: Αν δεν έχουμε τις αποδείξεις της ΔΕΗ πως θα τις μαζέψουμε τις αποδείξεις; Με τα μπρόκολα και τα λάχανα; Δεν μπορεί να βγάζετε έξω τα έξοδα πρώτης ανάγκης. Θα πάμε στη λάμπα πετρελαίου; Εδώ και με μηδέν έσοδα, αν έχει ένα σπίτι θα πληρώσει 1200-1500 ευρώ. Τι θα φάμε; Το σπίτι;», σημείωσε η ΓΓ του ΚΚΕ.
Αναφερόμενη στο κόστος για το πετρέλαιο θέρμανσης, σχολίασε: «Φωνάζετε να μην κόβει ο λαός τα δένδρα για να ζεσταθεί γιατί είναι σε βάρος του περιβάλλοντος. 'Άλλη δουλειά δεν έχει αυτός που κρυώνει το παιδί του και θα πάει να γραφτεί στη NATURA. Όποιος έχει δένδρο στο σπίτι του είναι προνομιούχος. Εγώ άμα είχα παιδιά και εγγόνια θα έκοβα και τα δέντρα για να ζεσταθούν», υποστήριξε η κ. Παπαρήγα. 





ΠΗΓΗ...http://www.newsbomb.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...