Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.


Άλλη μια επιβεβαίωση της συνεχούς υποβάθμισης της Αλμωπίας...
Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο νομός μας ακολουθώντας κοινοτικές οδηγίες, κατάργησε τις αναλογικές εκπομπές τηλεοπτικών καναλιών και πέρασε στη νέα ψηφιακή τεχνολογία, με ποιοτικότερο σήμα, εικόνα και ήχο.
Η επαρχία Αλμωπίας, όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις, βρέθηκε στο περιθώριο και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην κάλυψη από την ψηφιακή πλατφόρμα.Συνεχίζει λοιπόν να καλύπτεται από την παλαιά αναλογική τεχνολογία από τους πομπούς της Κορυφής..
Δυο ημέρες τώρα με τα πρώτα σημάδια της κακοκαιρίας, ακόμη και αυτοί οι παρωχημένοι αναλογικοί αναμεταδότες, άρχισαν να νεκρώνουν και τα λιγοστά κανάλια , που παρακολουθούσαν οι Αλμωπείς, νέκρωσαν κι αυτά.
Πλήρης υποβάθμιση λοιπόν και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λάβουν γενναίες αποφάσεις στον τομέα της πληροφόρησης και να ενεργήσουν τάχιστα, για να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία τους και να δώσουν στους πολίτες το εύλογο δικαίωμά τους στην πληροφόρηση, το οποίο πληρώνουν αδρά μέσα από τα κάθε είδους τέλη και χαράτσια.


Για όσους διαθέτουν δορυφορικό σύστημα λήψης υπάρχει η λύση που μεταδίδουμε παρακάτω...
Τα δύο multiplex της Digea ξεκίνησαν να εκπέμπουν από τις 3 μοίρες ανατολικά και τον Eutelsat 3C, όπως ήταν και αναμενόμενο μετά τη διακοπή του σήματος τους από τις 33 μοίρες ανατολικά. Οι δύο συχνότητες εκπομπής των multiplex είναι οι: 12682,Η,8375 DVB-S2/8PSK με τα ANT1, ALPHA, M.TV (Μακεδονία TV), ALTER (με χρωματική κάρτα) και 12694,Η,8375 DVB-S2/8PSK με τα Mega, SKAI, Star και το δοκιμαστικό με την χρωματική κάρτα.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα οι παράμετροι εκπομπής να μην είναι οι οριστικές, αφού μετά από τις δοκιμές για βελτιστοποίηση του σήματος ίσως αλλάξουν.


πηγη...http://digitaltvinfo.gr


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...