Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ, ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.

Click on the slide!
Τον κρέμασαν, επέζησε και περιμένουν να συνέλθει για να τον εκτελέσουν πάλι... Ο 37χρονος όμως έχει διαφορετική γνώμη...
Τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών, τον καταδίκασαν και αποφάσισαν πως θα εκτελεστεί. Ολα ως εκείνη τη στιγμή έμοιαζαν φυσιολογικά για τον 37χρονο Ιρανό. Μόνο που η ιστορία εξελίχθηκε με απίστευτο τρόπο. Γιατί θα βρεθεί στην αγχόνη για δεύτερη φορά!
Ο κρατούμενος οδηγήθηκε στην αίθουσα που γίνονται οι εκτελέσεις, οι φρουροί του πέρασαν το σχοινί γύρω από το λαιμό του και τον απαγχόνισαν. Επειτα από 12 λεπτά επιβεβαίωσαν το θάνατό του και έστειλαν τη σωρό του στο νεκροτομείο.

Εκεί όμως, την επόμενη ημέρα, ο άνθρωπος που έκανε τις ετοιμασίες για να τον παραδώσει στην οικογένειά του παρατήρησε κάτι που δεν είχε ξαναδεί στο συγκεκριμένο χώρο. Το πλαστικό με το οποίο ήταν τυλιγμένος είχε θολώσει. Ο άνδρας ήταν ακόμη ζωντανός!

Αμέσως ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν θα αποφύγει τη μοίρα του.

Οι ιρανικές αρχές περιμένουν να συνέλθει πλήρως πριν τον εκτελέσουν ξανά.

Το επιχείρημά τους είναι πως έχει καταδικαστεί σε θάνατο και όχι σε απαγχονισμό, προκειμένου να θεωρηθεί ότι η ποινή του εκτελέστηκε ήδη.

Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις από την άλλη, που έχουν εκφράσει ήδη την ανησυχία τους για τον αυξημένο αριθμό θανατοποινιτών στη χώρα, ζητούν να του αποδοθεί χάρη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...