Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "3η ΣΟΥΡΒΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ".


Το δ.σ. του μορφωτικού συλλόγου Προμάχων «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ» είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως οι ετοιμασίες για την
«3η ΣΟΥΡΒΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ» ξεκινούν.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η "Η ΣΟΥΡΒΑ" θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου και ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου, μέλη, χορευτές και εθελοντές, προετοιμάζονται για να πραγματοποιηθεί και φέτος μια ανεπανάληπτη βραδιά αφιερωμένη σε όλους τους χωριανούς μας και όλους τους επισκέπτες!!!
Ας κάνουμε την ΣΟΥΡΒΑ θεσμό, στηρίζοντας ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί αυτή την προσπάθεια, στοχεύοντας κάθε χρόνο και πιο ψηλά, πιο μακριά, ώστε η ΣΟΥΡΒΑ των Προμάχων να γίνει ευρέως γνωστή!
Ο σύλλογος θα είναι ανοιχτός κάθε Τετάρτη μετά τις 19.00, ώστε όποιος θέλει να προσφέρει οτιδήποτε, να επικοινωνεί με κάποιον εκπρόσωπο του συλλόγου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Πρόεδρος 6974858026 και 6942681250 ΜΙΧ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...