Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.


Πραγματική και ουσιαστική υποστήριξη πρόκειται να παράσχει στις οικογένειες των παιδιών που δίνουν την μάχη με τον καρκίνο η... ανέγερση του Παιδικού Ξενώνα Φιλοξενίας Η Ηλιαχτίδα. Ο ξενώνας πρόκειται να εγκαινιασθεί σήμερα το απόγευμα στο ΠΑΓΝΗ.
 Η πρόεδρος του συλλόγου Ηλιαχτίδα κ. Μαρία Ευστρατίου μίλησε στο prismanews.gr σχετικά με τη καινοτομία του ξενώνα και την ιδιαίτερη φιλοξενία που θα έχουν παιδιά και γονείς.

Ο ξενώνας αποτελεί έναν πρότυπο χώρο στον οποίο θα μπορούν να φιλοξενηθούν έξι οικογένειες σε έξι δίκλινα δωμάτια. Η κ.Ευστρατίου είπε χαρακτηριστικά, θα παρέχεται δωρεάν φιλοξενία σε χώρο της κλινικής για οικογένειες που έρχονται απ' όλη την Κρήτη. Ένα σημαντικό στοιχείο πλέον είναι πως θα υπάρχει κοινόχρηστη κουζίνα για τις οικογένειες και χώρος με πληντύρια. Μέχρι τώρα οι οικογένειες δεν μπορούσαν να μαγειρέψουν ή να πλύνουν τα ρούχα τους, και υπογραμμίζοντας η κ. Ευστρατίου συμπλήρωσε,Θα υπάρχει πρότυπος χώρος αναψυχής για τους ενήλικες και παιδότοπος για τα παιδιά, καθώς και χώρος με Internet. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στις οικογένειες να περνούν δημιουργικά και ανάλαφρα τις ώρες τους.

Σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό η πρόεδρος του συλλόγου τόνισε πως ο ξενώνας είναι πλήρως εξοπλισμένος, καθώς στην κουζίνα υπάρχει όλη η οικοσκευή, στα δωμάτια υπάρχει τηλεόραση και έχουν αυτόνομη θέρμανση τόσο για θέρμανση, όσο και για ψύξη. Ο παιδότοπος πρόκειται να αποτελέσει μια ευχάριστη γωνιά για τα παιδιά που νοσηλεύονται, αφού θα περιλαμβάνει παιχνίδια για όλες τις μικρές ηλικίες.




ΠΗΓΗ...http://periergaa.blogspot.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...