Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ORGASM WARS: ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ.

Orgasm wars: Το σκανδαλώδες σόου της Ιαπωνίας που κάνει πάταγο [βίντεο]
Από τη μια η αποχή των Ιαπώνων από το σεξ που το θεωρούν βαρετό και από την άλλη αυτό το τηλεοπτικό σόου. Τι συμβαίνει τελικά στην Ιαπωνία;
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το «Orgasm wars» δεν είναι ένα απλό τηλεοπτικό σόου με λίγο πιο πικάντικο περιεχόμενο, αλλά μια σκληρή μάχη για την κατάκτηση του οργασμού.
Με έναν αψεγάδιαστο επαγγελματισμό που αγγίζει βέβαια τα όρια του κιτς, μιας και το σόου αποτελεί παρωδία ενός του σόου Hoko X Tate, ένας γκέι που όπως τονίζει κατέχει την τέχνη του στοματικού έρωτα, καλείται να προσφέρει την υπέρτατη ηδονή σε έναν επαγγελματία πορνοστάρ, ο οποίος με την σειρά του διατυμπανίζει ότι έχει τον πλήρη έλεγχο του σώματός του.
Πρόκειται για μια 40λεπτη μάχη που ξεκινά με φραστικές προκλήσεις μεταξύ των αντιπάλων και συνεχίζεται με την ανταλλαγή επαγγελματικής κάρτας. Έπειτα οι αντίπαλοι παίρνουν θέση στο «κουτί» που καλύπτει το επίμαχο σημείο και ακολουθεί μια απολαυστικά γελοία περιγραφή. Και όλα αυτά στη χώρα με τους λιγότερο σεξουαλικά ενεργούς ανθρώπους σε σύγκριση με τη Δύση.
Αυτό το αντιφατικό φαινόμενο αποτελεί πεδίο ανάλυσης για τη The Week, η οποία όπως αναφέρει το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεn φλερτάρουν και δεν κάνουν σχέσεις, δεn σημαίνει ότι η λίμπιντό τους βρίσκεται στο ναδίρ. Αντίθετα, ένα γενναίο ποσοστό στρέφεται στην πορνογραφία, όχι με την κλασική έννοια, αλλά εντάσσοντας στοιχεία εγκράτειας όπως σε αυτό το τηλεπαιχνίδι.
Όπως τονίζει ο Matt Hurwitz στην Associated Press, ένα διαρκές μοτίβο στα ιαπωνικά τηλεοπτικά παιχνίδια είναι αυτό της ταπείνωσης και της ντροπής που ενίοτε αγγίζει τα όρια του σαδισμού. Ο ίδιος υποστηρίζει τέτοια σόου που αγγίζουν ακραία συναισθήματα όπως η ντροπή, λειτουργούν απελευθερωτικά σε μια συγκρατημένη συναισθηματικά κοινωνία.
Δείτε το βίντεο από το επίμαχο σόου.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...