Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Το τελευταίο 20ήμερο ο Γιώργος Καρασμάνης έχει προβεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινοβουλευτικού ελέγχου καταθέτοντας αναφορές και ερωτήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν τον νομό. 
Παραθέτουμε τις σημαντικότερες παρεμβάσεις του Βουλευτή προς τους αρμοδίους Υπουργούς : 

1. Την κατάθεση ως αναφορά του υπομνήματος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.    
2. Την κατάθεση ως αναφορά του υπομνήματος του Δήμου Έδεσσας σχετικά με τη φημολογούμενη κατάργηση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.  
3. Την κατάθεση ως αναφορά της επιστολής των μαθητών της Γ΄ τάξης του τομέα Υγείας και Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Έδεσσας, σχετικά με την έλλειψη καθηγητών στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.  
4. Την κατάθεση ως αναφορά του υπομνήματος διαμαρτυρίας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Νομού Πέλλας σχετικά με το πρόγραμμα ‘‘Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων’’.
5. Την κατάθεση ως αναφορά της επιστολής της Ομοσπονδίας Αγροτών Νομού Πέλλας σχετικά με τις προτάσεις της επί της διαδικασίας μετάκλησης αλλοδαπών εργατών γης. 
6. Την κατάθεση ερώτησης σχετικά με την άρση των αδικιών για τη διαμονή των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής. 



ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013         ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...