Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

Το λουλούδι των Χριστουγέννων στα «χέρια» της ιταλικής μαφίας

Τέσσερις μαφιόζοι στην Ιταλία, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα, από την Οικονομική Αστυνομίας, βρίσκονται πίσω από μία μεγάλη υπόθεση εκβιασμού. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι συλληφθέντες εξανάγκαζαν τους καταστηματάρχες της Νάπολης να αγοράζουν χριστουγεννιάτικα αλεξανδρινά φυτά σε εξωφρενικές τιμές, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τους φυλακισμένους συνεργούς τους στο έγκλημα.
Εδώ και τρία χρόνια, οι τέσσερις κατηγορούμενοι υποχρέωναν τους μαγαζάτορες της πόλης να αγοράζουν τα φυτά με τα κατακόκκινα λουλούδια έναντι 100 ευρώ το καθένα. Τα χρήματα του πρωτότυπου «εράνου» πήγαιναν στις οικογένειες των καταδικασμένων συνεργών τους ενώ ορισμένα δίνονταν στους δικηγόρους τους.
«Δεν τους χτυπούσε την πόρτα κάποιος ντυμένος Αγιος Βασίλης (...) αλλά τέσσερις απεσταλμένοι της Καμόρας» ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι καταστηματάρχες ήταν τρομοκρατημένοι αφού οι «ανθοπώλες» τους κατέστρεφαν τα μαγαζιά τους όταν αρνούνταν να αγοράσουν λουλούδια.
Τα τέσσερα μέλη της Καμόρας της Νάπολης κατηγορούνται για εκβίαση, διάρρηξη και συμμετοχή στο οργανωμένο έγκλημα.






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...