Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

"ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ"

Σκύδρα  23-4-2014

«Να εγκριθεί η χρηματοδότηση για την μετεγκατάσταση της μονάδας του τεχνητού Νεφρού στο ΓΝ Έδεσσας, ζητά ο Ιορδάνης Τζαμτζής».

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στον Νομό Πέλλας, ο Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, ζήτησε με τηλεφωνική παρέμβαση του και με επιστολή του, την τελική έγκριση για τη μετεγκατάσταση της Μονάδας του Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου.
Ο κ. Τζαμτζής γνωρίζοντας με τις συνεχείς παρεμβάσεις του και τον αγώνα του από την πρώτη στιγμή, ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και το Νοσοκομείο Έδεσσας, ζητά από τον Υπουργό την έγκριση για την χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης αναφέροντας τα εξής:
«Κύριε Υπουργέ,
  Μετά τη συνάντηση-σύσκεψη που είχαμε στο γραφείο σας, παρουσία του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Ανδριόπουλου Δημοσθένη και του Γενικού Γραμματέα Υγείας κ. Καλλίρη Πελοπίδα, σχετικά με την μετεγκατάσταση του τμήματος Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας, η υπηρεσία της 3ης ΥΠΕ ολοκλήρωσε τη διαδικασία.
Σας επισυνάπτω την απόφαση έγκρισης του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ για τη μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, το έγγραφο για τη χρηματοδότηση και σας παρακαλώ να εγκρίνεται την επιχορήγηση για το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, διότι η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας, θεωρείται η καλύτερη Μονάδα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ασθενείς όχι μόνο του Νομού Πέλλας αλλά όλης της Βορείου Ελλάδος. Η μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Έδεσσας θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους νεφροπαθείς συμπολίτες μας».
                                                                           Με τιμή
                                                                  Ιορδάνης Τζαμτζής
                                                                 

                                                                   Βουλευτής Πέλλας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...